Kaizers Orchestra
torsdag 23. november
21:00 (Dørene åpner kl. 19:00)
Pris: 755,- + avg.
Utsolgt

Kaizers Orchestra er tilbake!

Ganske nøyaktig ti år etter at det sist drønnet av oljefat fra scener i Norge og Europa, skjer det igjen. Kaizers Orchestra er tilbake!

-Ti år er lang tid. Mye har skjedd. Samtidig føles det som om tiden har stått stille. Det er derfor vi sier “Dine gamle dager er nå” i stedet for “comeback”, sier vokalist Janove Ottesen. Etter uker med spekulasjoner i sosiale medier og ulike fanforum, postet bandet idag en trailer som avslører at en ny Kaizers-æra er i gang. I traileren graves et oljefat opp fra jorden og plutselig er bandet i gang, i velkjent, energisk Kaizerstil.

-Vi gleder oss voldsomt til å spille sammen igjen. Disse sangene har ligget i dvale lenge nok. Nå er det på tide å banke liv i dem igjen og leve dem ut sammen med vårt fantastiske publikum, sier gitarist, Geir Zahl.

Kaizers Orchestra ga ut åtte studioalbum mellom 2001-2012. Samtlige gikk til topps på VG-lista. Samtlige solgte til minst gull. «Hjerteknuser» har vært bandets mest populære låt siden den kom ut i 2010. I september 2022 klatret den helt opptil andre plass på VG-lista og Spotifys liste over de mest spilte sangene i Norge etter at den gikk viralt på TikTok.

Nå er de endelig tilbake og høsten 2023 kan ikke komme fort nok!


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 19:00
  • Konserten starter kl. 21:00

→ Praktisk info på Byscenen