JORN
lørdag 23. mars
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 420,- + avg.
Billetter

En av vår tids største rockevokalister, Jørn Lande, slapp sitt nye studioalbum, «Over The Horizon Radar» i 2022. Det nye albumet er et nytt steg på den norske vokalistens rockeferd, med hans nå velkjente fantastiske vokalprestasjoner, episke sanger og fremtidige klassikere.

På scenen har han med seg gitaristene Tore Moren og Adrian SB, på bass Sid Ringsby, på trommer Francesco Jovino og Alessandro Del Vecchio på keyboard.

Jørns katalog begynner å bli for lang til å få med i et kort presseskriv, hans kreative og nyskapende evner har solgt millioner av plater verden over, og han figurerer jevnlig på salgslister over hele verden. JORN fortsetter sitt rockekorstog på «Over The Horizon Radar», og viser ingen tegn til å roe ned. Jørn er en av de mest produktive vokalistene innen moderne heavyrock og metal, og hans imponerende vokaltalent og låtskriverevner har gitt ham en status som en av de siste ekte pionerene innen klassisk heavyrock og metal. Hans karakteristiske stemme er blant de flotteste og mektigste i bransjen, og gjennom årene har han samarbeidet med noen av verdens største artister.

I tillegg til å fokusere på hovedbandet sitt JORN, har Lande frontet en rekke band, blant annet Ark, Beyond Twilight og Masterplan. Jørn har også deltatt på en rekke prosjekter, som rockeoperaen Nostradamus, Dracula – Swing Of Death, Allen/Lande-albumene (med Symphony X-vokalist Russell Allen), Ayreon og mange flere. Siden 2008 har han turnert jevnlig Jorden rundt med metaloperakonseptet Avantasia. Du finner også Jørn i gamingindustrien, som stemmen til karakteren “Karthus” i League Of Legends’ virtuelle metalband Pentakill.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 21:00

→ Praktisk info på Byscenen