Jonas Alaska Trio
fredag 4. september
22:00 (Dørene åpner kl 21:00)
250,- + avg
Billetter

Alaskas fremste varemerke har alltid vært meloditeften og de sterke tekstene, som har trollbundet mangt et plate- og konsertpublikum siden brakgjennombruddet i 2011.

En god låt kjennetegnes ved at den kan fungere i mange forskjellige typer produksjoner, men det er ofte noe eget med de helt nedstrippede versjonene. En ærlighet og nerve som man mange ganger finner i demoinnspillingene, når artisten fremdeles ikke vet helt hvor låtene skal ende.
Nylig slapp Alaska en helakustisk innspilling av sitt nyeste og meget kritikerroste album, Younger, og til høsten legger Jonas ut på veien alene med gitar og piano. Med seg har han akustiske versjoner av sine kjente og kjære låter som ”October”, ”If Only As A Ghost” og nyeste hit ”I’m Sorry”.

”Når jeg skriver liker jeg som regel at låtene skal fungere alene. Jeg er veldig glad i å opptre alene, styre hele skuta selv og strippe ned låtene til det helt essensielle”, sier Jonas, som gleder seg til å innta en rekke av landets spillesteder i høst – alene.
Dette er en unik mulighet til å oppleve en av landets mest spennende artister på nært hold, og det et er duket for en lun høstkveld med vakker musikk.

Byscenen 4 september
Dørene åpner kl 21.00
Konsertstart kl 22.00
Cc 250 + avgift
18 år leg.plikt