Johndoe med venner
lørdag 19. desember
20:45 (Dørene åpner 20:00)
290,- (+avg)
Billetter

Vi er stolte av at Johndoe er tilbake på Byscenen! Bandet ga i fjor ut albumet «Slugger» med radiohits som «Lengsel (som aldri forsvinn)» og «Fly og tog og bila». Plata ble nominert til Spellemannprisen og lå i ukesvis på førsteplass av Trøndertoppen gjennom hele året. Oppfølgeren «Sosialt liv» ble av Aftenposten utropt til «et album som kan måle seg med 80-tallets store punkutgivelser». Senere ble bandet kåret til «Årets trønderske artist» av Adresseavisens lesere under UT-Awards.

I fjor gjorde bandet en rekke utsolgte konserter, deriblant kritikerroste opptredener på Øyafestivalen, Pstereo og Vinjerock. Til Byscenen kommer de med et knippe av sine venner til det som blir den eneste Johndoe-konserten i Trondheim i høst. Gjesteartister: Kenneth Kapstad (Spidergawd), Anja Eline Skybakmoen, Jørn Kaarstad (Bokassa/P3).

Support er FOG (Frukt og grønt), som nylig ga ut debut-EPen «Barfot» til gode kritikker i Adresseavisen. Det purunge bandet (16-18 år) har allerede markert seg stort i hjembyen, og plasserer seg ifølge avisen i «en solid trondheimstradisjon, heldigvis med gryende, egen personlighet som sprenger på».

 

Aldersgrense 18 år