Johndoe – Ja takk til trøbbel – 15 år etter
lørdag 15. september
22:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: Kr. 325,- + Avg.
Billetter

JOHNDOE SPILLER «JA TAKK TIL TRØBBEL» PÅ BYSCENEN LØRDAG 15.09.18.

«En slik energisk rockutladning lager man bare én gang i livet. Man må være ung, kåt, jomfruelig i bransjen, sulten på livet og full av hovmod for i det hele tatt å lage noe som spruter så heftig som Johndoe gjør her».

Det skrev Dagbladet om Johndoes debutplate «Ja takk til trøbbel» i 2003. Låtene er «grovhugde, ungdommelig rastløse og skikkelig lurvete», jublet Stavanger Aftenblad. «Et av de bedre debutalbumene i norsk rock ever», mente Aftenposten.

Hva var det egentlig som skjedde? Ingen sang jo på norsk den gangen. Ingen spilte frenetisk rock’n’roll. Ingen gadd å gjøre 150 høyenergiske konserter på rappen.

Men plutselig gjorde Johndoe alt sammen.

De svettet ut feberen på scenen og ramlet fra hustakene. De levde av backstage-øl og kneip med skinkeost. De kjørte om natta og sov i en gammel Toyota Hiace, dukket unna da publikum i Sandnessjøen kastet askebeger og solgte mer enn 10 000 CD-plater.

Ingenting av dette kommer de til å gjøre igjen.

Men på dagen 15 år etter at «Ja takk til trøbbel» ble lansert den 15. september 2003, går alarmen nok en gang: Da gjør Johndoe hele debutplata fra A til Å – fra «Konflikt» via «Høyt spill» til «Skyskraper» – på Byscenen i Trondheim.

Det blir en feiring av selve livet. Billettene er i salg fredag 20. april klokken 10:00.

Dørene åpner kl. 21:00

Aldersgrense: 18 år