Jazzfest: Louisiana Avenue
lørdag 13. mai
21:00 (Dørene åpner kl. 20:15)
Pris: 420,- / 320,- (Jazzfest-venn)
Billetter
Det er karneval, det er glede – og alle skal med!
De satte Moldejazz på hodet i 2019. Nå er Sveriges beste liveband klare for Trondheim!Louisiana Avenue er gledeorkesteret som med sin smittende energi tar deg til Mardi Gras uten å fly en meter. Uansett sted og tid lykkes de å ta sitt publikum med på en musikalsk reise til New Orleans sydende musikkliv og det er ikke uvanlig at kvelden kulminerer i et enormt karnevalstog!

Med seg har de tegnspråkartisten Jamila Ouahid, som gir det allerede kraftfulle showet en ytterligere dimensjon. På New Orleans Jazz & Heritage Festival er det tradisjon for at konsertene tolkes fra scenen av en tegnspråktolk og dette har Louisana Avenue tatt med seg inn i sitt uttrykk. Frontfigur Pär forteller: – I Louisiana Avenue prater vi mye om at alle skal få være med og alles like rettigheter til musikk og kultur. Hvordan kan man da manifestere dette på en visuell og uttrykksfull måte? Gjennom tegnspråktolking så klart!

De frelser publikum hvor hen de drar. Bandets karismatiske frontfigur Pär Stenhammar stråler når han leder sitt åttemanns-band, som sprer kjærlighet og galskap gjennom så vel mikrofon som megafon. Det er tydelig at gruppa vil overføre den inkluderende feststemningen fra New Orleans til våre mer hjemlige breddegrader. «Nu kör vi. Alla ska med!»

”Sveriges bästa liveband!”
Anders Pihl, musikmagasinet LIRA

Pär Stenhammar – vokal
Hjalmar Leissner – gitar og vokal
Fredrik Dahllöf – trommer og vokal
Martin Wilhelmsson – bass og vokal
Bosse Gustafsson – sax og vokal
Leon Falk – trombone og vokal
Isac Åberg – trompet og vokal
Marcus Fernholm – keyboard og vokal


• Aldersgrense 18 år.
• Vi praktiserer vergeskjema, se mer på https://www.jazzfest.no/nb/om-jazzfest/faq
• Gå inn på www.jazzfest.no og meld deg inn som Jazzfest-venn for å få rabatt på Jazzfests konserter!