Janove (Solo)
torsdag 1. november
21:00 (Dørene åpner kl 20.00)
Pris: 400,- + Avg.
Billetter

I snart to tiår kjenner vi Janove som energisk vokalist i sitt legendariske Kaizers Orchestra, som soloartist i front av sitt nye rockeband eller som komponisten bak teaterstykker, musikaler og film. 21. september 2018 kommer Janove med en rykende fersk EP med det underfundige navnet «Spindelvevriff».

I oktober drar han på en omfattende Norgesturné med samme navn. Nå skal multiinstrumentalisten endelig få sette seg ned og vise publikum hvilke kvaliteter som ligger i hans låter, tekster og unike formidlingsevne. Her vil han vise en ny side som artist når han selv spiller piano, orgler eller gitarer og fremfører sine beste låter fra solokarrieren slik de ble født og komponert, nedstrippet og akustisk i sin reneste form.

Janove beskriver sitt nye show slik:
«Jeg har alltid hatt teatralske element i min musikk, mine tekstunivers og liveshow, men i dette formatet går jeg enda litt lenger. For selv om det i utgangspunktet er et nakent «one man show» vil jeg by på en konsert hvor jeg også tar i bruk enkle triks fra sjangeren «Fattigmannssirkus»

 

Billetter i salg fra fredag d. 22. juni kl. 10.00

Dørene åpner kl 20.00

Aldersgrense: 18 år

Nb! Sittende forestilling – Først til mølla!