Jaa9 & OnklP
fredag 4. november
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 375,- + avg.
Få billetter

Jaa9 & OnklP feirer 20 år som duo i 2022, og det feires selvfølgelig med turné og ny musikk!

Duoen har levert stødig med både radiohits og bangere siden de debuterte med «Hvem Faen» i 2002. De slapp smakebiten «Lillehammer Sveis» tidligere i år og første singel fra prosjektet ‘Idealer’ kommer allerede i juni.

«Det føles som det var i fjor, med det er faktisk 20 år siden vi starta duoen Jaa9 & OnklP. Dette må feires i ekte Oppland-style med nye og gamle låter for nye og gamle 9&P fans. Ses i byen du bor i for et storslått jubileum!!» — Jaa9 & OnklP

Jaa9 & OnklP har etter hvert blitt veteraner innen rap-sjangeren i Norge. Siden de to tok steget ut som duo fra rapkollektivet Dirty Oppland i 2002 har de lagt en rekke utgivelser bak seg.

De startet med ‘Bondegrammatikk’, Norges mestselgende mixtape noensinne. Den fikk enorm oppmerksomhet, og allerede året etter kom den første offisielle utgivelsen, ‘Sjåre Brymæ’, ut på C+C Records. Landeplagen «Kjendisparty», samt «Stank Ass Ho» sammen med Rune Rudberg, gjorde at gutta ble kjent langt utover hiphop-miljøet i Norge.

Det ble stille rundt duoen i noen år, men etter comebacket med «Fredag» og plata ‘Bondedramatikk’ med gamle og nye låter var veien igjen kort til platekontrakt.

Siden 2012 har gutta vært med da Morten Ramm fylte Spektrum, hatt diverse TV- opptredener bla. med Torsdag kveld fra Nydalen og Thomas Giertsen i hans TV-program Helt Perfekt. OnklP har og vært med i «Hver Gang Vi Møtes» og «71 grader Nord» samt en rekke andre TV programmer.

Vi gleder oss til ny musikk og ikke minst til å se gutta live igjen!

Support: Anakin Justin

18 år gamle anakin justin har den siste tiden vist seg å være et navn man burde følge med på. Som produsent og tekstforfatter leverer han noe personlig og genuint, og sikter stadig mot å få et så gjenkjennbart og originalt lydbilde som mulig.

Siden hans debut-EP “blæsta”, har anakin justin opptrådt på festivaler med artister som Hkeem, Arif og UNDERGRUNN samt. spilt support for Linni og Isak Shorty. Anakin har med andre ord markert seg som en interessant liveartist, både på små og store scener. Anakin har også vist seg å være viktig for rapmiljøet i Trondheim da han blant annet står bak konsertkonseptet “Trondheim Moshpit” som fremmer nye, spennende artister fra byen.