ISFIT: Bård Berg, Finding Neo, Giddy Gang & Vuyo
torsdag 16. februar
19:30 (Dørene åpner kl. 18.45)
Pris: 290,- medlem / 340,- ikke-medlem
Billetter

Sammen med Byscenen, Trondheims storstue for konserter, er ISFiT klar for å gi dere en fullspekket kveld når tar vi mot Bård Berg, Finding Neo og GiddyGang. Ta turen til Byscenen den 16.02.23 for en kveld proppfull med spennende musikk!

Bård Berg er en Oslo-basert produsent og artist som er på vei til å etablere seg som et hett navn både som produsent, trommis, DJ og artist innen den elektroniske sjangeren i Norge. Det nyste albumet Oslo beats Vol III er allerede spådd til å bli en fremtidig norsk klubbklassiker. Med sitt innovative uttrykk blander han house og hip-hop-inspirerte beats med sin jazz-skolerte bakgrunn. På konsert med Bård Berg er DJ-pulten byttet ut med musikere fra øverste hylle som leverer sjelfull og sofistikert klubbmusikk i verdensklasse. Bandet består av seks medlemmer der Bård Berg spiller trommer, Sofie Tollefsbøl på bass, Andrea Louise Horstad på bass, Audun Haave Reknes på keys og Johannes Aagaard.

Finding Neo er et av de mest spennende bandene som beveger seg i det norske neo- soul-landskapet om dagen. Musikken deres byr på en blanding av soul, indie og jazz, med inspirasjon hentet fra artister som Tom Misch, Robert Glasper og Hiatus Kajyote. Deres kritikerroste debut, EP-en Hits 4 Neokids, åpnet (d)ørene til musikkjournalister og lyttere i inn- og utland, og tjente dem blant annet tittelen Månedens Urørt hos NRK P3. Tematikken i sangene reflekterer livene til bandmedlemmene selv, og hvordan det er å vokse opp og være ung voksen i dagens samfunn. Finding Neo gir deg en miks av eksperimentelle akkorder og heftige riff blandet med energisk og myk vokal.

GiddyGang & Vuyo er en Oslo-basert ansamling musikere som drives av tunge hiphop-beats og silkemyk vokal. Musikken er fundamentert i solide hip hop-beats av den gamle skolen, med sterk påvirkning fra J Dilla og The Roots. Samtidig har medlemmene bakgrunn i alt fra gospel, jazz og soul. Sluttresultatet er overraskende, stilsikkert, gøyalt og lystig. Debut-mikstapen ble til under nedstengingen som et positivt innslag i krevende tider. Vuyo vil også være med på konserten, og krydrer låtene med sine laid back bars og deilige flow. Å føle seg «Giddy» betyr å føle seg lattermild og glad og det er disse følelsene GiddyGang vil at lytterne skal kjenne på når de hører musikken. 


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 18:45
  • Konserten starter kl. 19:30

→ Praktisk info på Byscenen