ISÁK
lørdag 30. mars
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 280,- + Avg.
Billetter

ISÁK har vært en snakkis i den samiske musikkverdenen helt siden debuten i mars april 2017, og er kjent for sine energiske liveopptredener og enorme tilstedeværelse.

Siden debuten i 2017 har trioen opplevd en overveldende etterspørsel, og nå er sensasjonen fra Sápmi endelig klar for å vise seg frem for resten av verden.

ISÁK, med Stjernekamp-vinner Ella Marie Hætta Isaksen i front, anses å være en naturlig «arvtaker» etter nettopp Mari Boine, som er kjent for at hun har fornyet joik og modernisert samisk musikk i flere tiår. Med en ny og spennende fusjon av tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, fortsetter ISÁK å dytte grensene for hvordan vi er vant til å høre samisk musikk.

ISÁK er blitt beskrevet som «det heteste navnet i Sápmi» av Riddu Riddu, og har blitt kåret til vinner av «NRK Urbi» av en fagjury bestående av blant andre musikksjef i NRK P3 Mats Borch Bugge og Eirik Havelin fra Urørt. Bandet vant også «Årets nykommer» under Sami Music Awards 2018. ISAK spilte på Spellemannprisen 2018 der de gjorde en storslagen hyllest til Mari Boine, og senere samme år leverte de en fantastisk opptreden på Pstereo festivalen i Trondheim.

Nå er endelig bandet snart klare med sitt debutalbum!

Trioen består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue).

Dørene åpner kl. 20:00

Aldersgrense: 18 år

Billetter i salg: Mandag d. 12. nov. kl.: 12:00