Melhus Janitsjar & Ila Brass Band – Honey, We Need A Vacation
søndag 31. oktober
18:00 (Dørene åpner kl. 17:30)
Pris: 200,- + avg. / 100,- + avg. / 0,-
Billetter
Ila Brass Band skal til Stavanger for å delta på Siddis Brass 6. november. I den anledning skal vi på denne konseren fremføre Siddisprogrammet vårt, «Honey, we need a vacation!». Vi får også med oss Melhus janitsjar på denne konserten, noe vi gleder oss masse til.

 

Verden, kanskje noe forandret, vender sakte tilbake til hverdagen. Omfanget av pandemien, forårsaket av COVID-19 viruset, gjør det utvilsomt til en av de dødeligste og kostbare katastrofene i moderne historie. Heldigvis begynner ting å gå i riktig retning.

 

Hjemme venter et ungt kjærestepar. Bagasjen pakkes, plantene vannes, og billettene legges trygt i lommeboken. Slike turer møtes alltid med kriblende spenning; Denne gangen, enda mer. Det er så lenge siden sist.

 

«Honey, we need a vacation!» er reisen fra det gamle til det nye. I dette programmet legger vi fra oss sorgen og stresset hjemme, og prøver på nytt.

 

Melhus Janitsjarkorps ble stiftet i 1889, og har en lang og tradisjonsrik historie. Korpset øver hver mandag på Melhus og består av ca 25 medlemmer. De er et aktivt korps som holder mange egne konserter, deltar på TM og NM, og er en aktiv deltaker i kulturlivet i Melhus. Spesielt stolte er korpset av deres årlige Solistkonsert der de viser frem unge talenter fra hele kommunen som konkurrerer om stipender fra lokalbanken.

 

Fra høsten 2021 ble Tore Haug Samuelsen fast ansatt som korpsets nye dirigent. Han er til daglig korpstambur og juffist i Luftforsvarets musikkorps, og skal lede de gjennom mange spennende prosjekter fremover. Ila Brassband har muligens en viss kjennskap til denne hyggelige mannen…

 

På denne konserten skal Tore vise frem mye artig musikk som korpset har jobbet med i høst. Stikkordet er fengende rytmer preget av stor spilleglede, samspill og dyktige solister. Korpset har også med seg 17 år gamle Markus Rylandsholm som solist på elbass. Han kommer fra Ler i Melhus, og kom på tredjeplass i årets solistkonsert.

 


  • Sittende konsert
  • Aldersgrense: Ingen
  • Dørene åpner kl. 17:30
  • Konserten starter kl. 18:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen