Ida Jenshus
lørdag 21. mars
21:00 (Dørene åpner 20:00)
250,- + avg
Billetter

Ida Jenshus nominert til sin fjerde Spellemann, til våren slipper hun album og legger ut på turné!

Ida Jenshus tangerte tidligere rekorder da hun fikk sin tredje av tre mulige Spellemannspriser i 2012. Nå er hun for fjerde gang nominert til Spellemannspris, denne gangen i klassen Popsolist. Til våren slipper hun sitt fjerde album med tittelen Starting Over Again og legger ut på vårturné på tvers over landet.

Det siste året har Ida igjen jobbet sammen med produsent Kåre Vestrheim på et nytt album som slippes våren 2015. Hun har vært opptatt av å fornye seg, bryte ut av komfortsonen og hoppe ut i noe nytt og ukjent – både musikalsk og personlig. Således passer arbeidstittelen på det nye prosjektet svært godt: Starting Over Again. Første smakebit ble sluppet 8. oktober i form av den halvtimeslange EP’en Let It Go. Utgivelsen fikk blant annet terningkast seks av Dagbladet og har gjort seg fortjent til plassering på Årets Beste-listene til Dagbladet, Aftenposten og Adresseavisen.

Idet albumet gis ut denne våren legger Ida ut på en lang turné på tvers gjennom landet, fra drammen i begynnelsen av mars til Bodø i slutten av april. Det er også nylig offentliggjort at hun er booket til Steinkjerfestivalen i juni og Pstereofestivalen og Øyafestivalen i august.

ID: 18år