«Hvorfor det» Kropp og sjel spesial. Med Trond-Viggo Torgersen og Kristopher Schau
tirsdag 31. juli
19:00 (Dørene åpner kl. 18:00)
Pris: 300,- + Avg.
Billetter

Trond Viggo og Kristopher Schau svarer på alle dine spørsmål om kropp og sjel i dette muntre showet der svarene ikke alltid er de du tror.  

Velkommen til en spørretime utenom det vanlige: Endelig kan man spørre om hva som helst! Trond-Viggo Torgersen og Kristopher Schaukommer med sitt populære spørreshow og svarer åpenhjertig på alt det publikum måtte lure på om vårt festivaltema KROPP – og alt annet mellom himmel og jord. Alle spørsmål diskuteres og besvares muntert og halvseriøst fra scenen. Dette er anledningen til å spørre om det du alltid har lurt på, men ikke kan spørre familien om! 

NB: Publikum oppfordres til å forberede noen spørsmål på forhånd! 

Konseptet Hvorfor det? er fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Torgersens og Schaus spørreshow er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. Konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt hylende morsom standup og introduserer så Kristopher. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst – dog ikke ting man allerede vet svaret på… 

– Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe». Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til å møte publikum på Olavsfestdagene.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart. 

 

Dørene åpner kl. 18:00

NB. Sittende arrangement – unummerert plasser, først til mølla!

 

Ps. Da arrangementet er en del av Olavsfestdagene foregår billettsalget via Ticketmaster og ikke vår egen billett leverandør: hoopla