HOVEDFEST Trondheim Pride 2019 // Silvana Imam, X-Dolls, Ville Renate m.fler)
lørdag 14. september
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris Kr.: 300,- + Avg.
Billetter

Velkommen til årets Pride-fest!

Hovedfesten i år vil holdes på Byscenen, Boxer og Alma’s med tre forskjellige lokaler. Fest, svett kjellerstemning eller atmosfærisk lounge, her er det noe for enhver smak! Vi gleder oss til å fylle huset med musikk, dans, kjærlighet og masse flotte mennesker!

Hovedscenen/Byscenen: Pridefest hele kvelden! Byscenen vil fylles med glitter, glam og discostemning for kveldens anledning. Kvelden starter med kruttsterke Silvana Imam, følges opp av dragshow fra X-dolls og Ville Renate avslutter med å spiller godlåter inn i de sene nattetimer.

 

Boxer: Om det blir for mye glitter og glam, kan du snike deg ned til Boxer for litt deilig, svett kjellerstemning. Her blir det hardtslående rock og punk hele kvelden! Artister vil kunngjøres etter hvert.

 

Alma’s: Her blir det retro, laidback lounge-stemning. Sápmi Pride starter kvelden med et innslag. Et perfekt sted for deg som søker roligere omgivelser med gode samtaler og noe godt i glasset.

NB: Billetten inkluderer inngang til hele huset, men det vil være begrenset plass på de forskjellige lokalene. Går du ut, kan det være du må belage deg på å stå i kø på nytt. Her kan det med andre ord være lurt å være tidlig ute hvis du vil sikre deg plass på det du helst vil se! Første person til mølla gjelder!

 

Dørene åpner 20:00, første artist går på 21:00. Festen varer hele kvelden! 

Aldersgrense 20 år // Fullstendig program TBA