Henry Rollins
torsdag 23. februar
20:00 (Dørene åpner kl. 19.00)
Pris: 350,- + avg.
Billetter

Henry Rollins på miniturné i Norge! 

Tidligere Black Flag-vokalist Henry Rollins er revolusjonerende både som artist og tenker. En altmuligmann som ikke kan settes i bås, et ikon i motkulturen. Nå kommer han enedelig til Norge men det covid-avlyste showet sitt som sprenger alle forventninger i fillebiter. 

Han var der da hardcoren ble til, som vokalist i et av sjangerens mest legendariske og hardtslående band, Black Flag, og senere som frontfigur i Rollins Band. Siden har han funnet nye bein å stå på: som aktivist, DJ, forfatter, foreleser, fortellerstemme, fotograf, poet, programleder, skuespiller i blant annet Portlandia og Sons of Anarchy, og mye, mye mer.

De siste årene har Rollins tatt nok en helomvending: spoken word. Her kommer begrepet selvsagt til kort. “Snakkeshowene” kombinerer elementer fra stand-up med febrilske berettelser fra hardcorescenen og hans langstrakte reiser samt intuitive prekener om tingenes tilstand. Hans mørke og poengterte humor står selvsagt sentralt, kjennetegnet av sine mange uventede vendinger og personlige anekdoter om alt fra punk og kjærlighet til politikk og popkultur. Det viser seg at Henry Rollins er den fødte forteller. 

Nå er han endelig tilbake på veien med enmannsshowet Good To See You, ladd med nye historier fra tiden før lockdown og nye perspektiver på den absurde tilværelsen som fulgte deretter. Rollins er minst like intens og visceral som forteller som vokalist – og det er denne energien han tar med seg til Norge når hans inntar scenen i Oslo, Trondheim og Stavanger. 

Henry Rollins står aldri stille. Det gjør ham til en av vår tids mest fascinerende karakterer. Regn med en eksplosiv bakoversveis av en opplevelse når han inntar Byscenen i februar neste år! 


  • Unummererte sitteplasser
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 19:00
  • Konserten starter kl. 20:00

→ Praktisk info på Byscenen