Gluecifer
lørdag 20. november
22:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 400,- + avg.
Utsolgt

Gluecifer var et nøkkelband i scandirock-bølgen som tok over Europa 20 år siden. Gikk du glipp av det, så er dette virkelig sjansen å få med seg det. I 2018 kom det etterlengtede comebacket, etter 13 år i hi. Siden det har de solgt Rockefeller og Sentrum Scene hele syv ganger (!). Vi gleder oss sinnsykt til låter som «Easy Living», «Desolate City», «Automatic Thrill» og «I Got A War».

Året var 1994, og bandet startet som et punkrock-band i Oslo. Et knippe undergrunns-utgivelser ledet til platekontrakt med svenske White Jazz label, hvor gutta delte garderobe med bl.a. The Hellacopters. Dette resulterete i turnéer som dekket både Europa og USA. Fra 1997 til 2005 slapp de hele 5 album, og spilte hundrevis av eksplosive liveshows.

Platen «Automatic Thrill» i 2004 var bandets siste, men også bestselgende plate og sett på som deres artistiske høydepunkt. Året etter ga bandet seg med et løfte om å aldri returnere på scenen. Heldigvis var det et vanskelig løfte å holde, og i juni 2018 spilte de sin første gig på 13 år på Azkena-festivalen i Spania. Det ble sagt at bandet aldri har vært bedre, og at Gluecifer fortsatt ikke gjør ikke skam på tittelen som The Kings of Rock.

Biff Malibu – Vokal
Raldo Useless – Gitar
Captain Poon – Gitar
Danny Young – Trommer
Peter Larsson – Bass


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 22:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen