Fremmed Rase // Ekstrakonsert
lørdag 8. mai
20:30 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 350,- + avg.
Billetter

ENDA mer Fremmed Rase! For å feire gjenåpning og en overjordisk bra konsert i april, blir det ekstrakonsert i mai. Billetter i salg nå!

Fremmed Rase er aller mest kjent for sine heidundrende liveshow og intensitet uansett hvilken scene de står på. Det skulle bare mangle etter så mange år på scenen.

Fremmed Rase er selvsagt mest kjent for låta ​Råne​ som har gått sin seiersgang helt siden 2003 og som stadig blir oppdaget av nye generasjoner. Ment som et satirisk sleivspark til rånekulturen endte den opp med å bli omfavnet som en slags nasjonalsang for feststemte, unge mennesker i rurale områder og Fremmed Rase fikk i en årrekke turnere rundt på bortimot samtlige av landets bortgjemte samfunnshus.

Det er straks 25 år siden bandet som tenåringer fikk prøve seg på scenen for aller første gang, og siden den gang har det vært en jevn strøm av konserter og spillejobber i inn- og utland på alt fra lugubre hiphop-jam i forstedene til fullsatte storstuer som Rockefeller, Studentersamfundet og Byscenen.

Fremmed Rase er en av svært få rapgrupper i Norge som var aktive i 1997 og som forsatt holder det gående for fulle hus. Med over 600 konserter på baken har de tvingt det norske folk til å lære trøndersk og delt ut overdoser av endorfiner fra scenekanten til svært mange årskull med festglade mennesker.

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 20:30

→ Praktisk info om Byscenen

→ Info om smittevern

→ Kjøpsvilkår