First Aid Kit [Utsolgt]
torsdag 4. desember
20:45 (Dørene åpner kl 20:00)
Billetter

Support: Jo Rose

Vi er utrolig stolte over å kunne informere om at First Aid Kit kommer tilbake til Trondheim!

Dette svenske søstreparet med den unike sounden er klare for å levere sitt norske publikum en rekke konserter helt utenom det vanlige. De kommer til å besøke Byscenen i Trondheim, USF Verftet i Bergen og Operaen i Oslo.

De to jentene er ingenting mindre enn multitalenter. De skriver, synger, spiller og produserer, det er viktig for dem å være involvert i alle ledd i sin egen musikk. Klara, som står for mye av låtskrivingen, lar seg inspirere av annen kunst. Sangen ”Stay Gold”, som også er navnet på albumet, er i stor grad basert på diktet av Robert Frost som inneholder den ikoniske setningen ”Nothing gold can stay”. Klara og Johanna forteller at den nyeste plata er personlig i mye større grad enn før, og de utforsker følelser på en helt ny måte.

Jentene slapp nylig låta ”My Silver Lining”, som blant annet handler om en eksistensiell krise.

Klara og Johanna, bare 21 og 23 år gamle, fra utkanten av Stockholm har allerede lagt store deler av verden for sine føtter. De deler i dag agent med legender som Bob Dylan og Leonard Cohen, og er stadig på turné med kjente musikkfjes, nå sist med Jack White.

Noen av dere så kanskje den fantastiske konserten de leverte under Pstereofestivalen for et par år siden?

Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart support kl 20:45
Konsertstart FAK kl 21:30