Eva Weel Skram
lørdag 14. mai
21:00 (Dørene åpner kl 20:00)
290,- + avg
Billetter

Eva Weel Skram utgjør sammen med Thomas Stenersen bandet Eva & The Heartmaker. Denne kvelden spiller de som akustisk duo, noe som gir publikum en unik sjanse til å oppleve Eva  fra en mer intim side enn man gjerne er vant til.

2016 blir året hvor alt skjer for!  Nytt album er på trappene og Eva gjester årets sesong av Hver gang vi møtes. Femte sesong begynte å rulle på TV2  9. januar, og viser Eva i godt selskap med bl.a Wenche Myhre, Ravi, Admiral P og Henning Kvitnes.

Aftenposten har utropt Eva & The Heartmaker som ”et av de store eksportpotensialene” i deres begeistrede anmeldelse av bandets kritikerroste fjerde album ”Traces of You”. De har for lengst etablert seg som en av Norges mest suksessfulle popgrupper, og har en egen evne til å produsere hits som få andre. Med en imponerende mengde konserter på nakken er det ingen tvil om at Eva & The Heartmaker leverer varene fra scenen.

Med slående popperler som «Mr. Tokyo», «Signals», «Gone in a flash», «Traces of you», «Joanna», ”Calling You” og ” Told You” som alle har dominerte radiolistene, har Eva & The Heartmaker mottatt vidstrakt anerkjennelse fra både publikum og kritikere.

God stemning er garantert!

Aldersgrense 18 år
Unummererte sitteplasser