Eva Weel Skram (trio) / 17:30
søndag 21. februar
17:30 (Dørene åpner kl. 17:00)
Pris: 465,- + avg.
Utsolgt

NB – viktig endring på konsert:

De nasjonale retningslinjer for antallsbegrensninger for arrangementer er fortsatt uendret, og uten fastmonterte seter kan vi fortsatt bare ta imot 10 publikummere.

Konserten med Eva gjennomføres søndag med totalt 20 publikummere, fordelt på klokken 17:30 og 20:30). Det er mulig at vi får henne tilbake ved et annet tidspunkt, men per nå er ikke ny dato fastsatt.

For å gjøre oppdelingen mest mulig rettferdig, er det de første billettkjøperne på konserten som blir prioritert. De 20 første får tilbud om å dra på konsert, må bekrefte til oss på mail at plassene skal benyttes. De resterende publikummerne får billettene sine automatisk refundert.

Alle billettkjøpere blir kontaktet på mail med informasjon torsdag 18. februar.

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», «Kom igjen» og «Tru», har Eva Weel Skram etablert seg som en av de mest folkekjære artistene her til lands. På nyåret slipper Skram sitt andre album med norske tekster som hun tar med seg ut på veien vinteren og våren 2021. Dette ser hun frem til. «Eg gledar meg til å reise ut igjen og spele både gamle og nye låter!»

Eva har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.

Året 2020 avsluttet Eva på mesterlig vis, med sin første juleturné og hele 40 konserter – og det i en periode preget av strenge restriksjoner for kulturarrangementer landet rundt.

I 2021 blir det både nytt album, og gode muligheter til å få med seg Eva og hennes musikalske kumpaner på scener over hele landet, en sjanse man ikke bør la gå fra seg!

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 17:00
  • Konserten starter kl. 17:30

→ Praktisk info om Byscenen

→ Info om smittevern

→ Kjøpsvilkår