ENSLAVED // GAAHLS WYRD // VREID // One Tail, One Head
lørdag 1. desember
20:00 (Dørene åpner kl. 19:30)
Pris: 350,- + Avg.
Billetter

BEYOND THE GATES LIVE PRESENTERER:

ARMY OF THE NORTH STAR TOUR 2018

ENSLAVED // GAAHLS WYRD // VREID // One Tail, One Head

SUPPORT: ONE TAIL, ONE HEAD

I november legger Beyond the Gates-festivalen som normalt sett har tilhold i Bergen ut på veien. «Army of the North Star Tour 2018» blir den heftigste metal-pakken som har rullet langs norske og svenske landeveier på lange tider. Turneen toppes av de norske metal-nybrottsarbeiderne, Enslaved. I tillegg får det Spellemann-vinnende bandet godt selskap av Gaahls WYRD, Vreid og et utvalg håndplukkede supportband på de ulike stoppestedene. Disse inkluderer blant andre Whoredom Rife, Gehenna og One Tail, One Head.

I fjor gjorde Enslaved en eksklusiv Beyond the Gates-konsert hvor de spilte gjennom hele sitt sjangerdefinerende debutalbum, i år står det klassiske albumet, «Frost» for tur på samme sted. Til vinteren skal bandet dra meg seg litt av denne magien ut på veien og gjøre et sett med låter fra tidlig i karrieren samt låter fra deres Spellemann-vinnende og kritikerroste album, «E» fra i fjor.

Kvelden blir ikke noe dårligere av at man får fenomenale band som Gaahls WYRD og Vreid med på kjøpet, begge plateaktuelle i det samme tidsrommet. Vi ser frem til ta med oss Beyond the Gates-magien ut på veien. Dette blir mer enn en vanlig konsertkveld på byen. Sees i november!

Gaahls WYRD er det nye bandet til Gaahl kjent som vokalist i Gorgoroth, God Seed og Trelldom. Bandet har nettopp unnagjort to europaturneer og er for øyeblikket i studio for å spille inn nytt album som er ventet til høsten. Bandet vil fremføre et utvalg sanger fra hele Gaahls karriere, samt originalt materiale. Dette bandet er et monster i konsertsammenheng.

Vreid er allerede for veteraner å regne og en av sogna-metal-sjangerens fremste fanebærere. Bandet har nylig spilt inn oppfølgeren til 2015-albumet, «Solverv». Det kommer til å smelle hardt.

One Tail, One Head er ute med albumet «Worlds Open, Worlds Collide». One Tail, One Head har opparbeidet seg en solid kultstatus over hele verden til tross for at de ikke har kommet ut med offisielle utgivelser før nå! «Worlds Open, Worlds Collide» mottar glitrende anmeldelser og deres konsert på Byscenen 1. desember ser ut til å bli bandets siste noensinne.

Dørene åpner kl. 19:30

Aldersgrense: 18 år leg.plikt

Spilleplan:

Vreid: 20.00-20.45

Gaahls WYRD: 21.10-22.00

Enslaved: 22.25 – 23.40

One Tail, One Head: 00.10 – 00.55