Endelig! Hobbybandfestivalen 2015
lørdag 20. juni
18:30 ()
100,- (+avg)
Billetter

– Ingen kjendisa, bare kjentfolk!

Kings of Lian
Kings of Lian ble startet januar 2013. Musikalsk bakgrunn i bandet er at en har spilt i band før og en har spilt althorn i korps, men alle har blokkfløyte fra grunnskolen i bunn.
KOL er ett 40-årskriseband som beviser at det ikke bare er ungdommen som lærer raskt. Mannfolk kan få det til også dersom man satser og øver.
Fra å aldri tatt i gitar, bass, trommer, piano, mandolin, banjo for 2 år siden er bandet nå klare til å levere ei settliste full av spilleglede og trøkk.
Dette blir KOL’s tredje konsert, tidligere har bandet fyllt lokaler som Vestbyhuset og Dora.
Reportoar er allsidig, eneste kriterie er at det skal svinge som f….

Roger Blekkan
Rune Bergmann
Ola Ervik
John Schive

Kays Orkester
Består av Trygve Kvithyld (gitar), Hans Richard Sørensen (sologitar), Kay Magne Stensønes (bass), Frank Meland (sang) og Stein Ranum (trommer).
Bandet ble stiftet i garagen til Kay for litt over fire år siden.
Rytmeseksjonen Kay og Stein hadde aldri spilt en note før, og Frank var en fersk sanger. Trygve var stødig på gitar for hjemmebruk. Hans Richard har spilt musikk hele livet. Kays har holdt flere konserter i garagen til Kay og i båtforeningen, og er nå klar for større oppgaver. EP’en Nå Er Det Nok ligger ute på alle streamingtjenester og iTunes.

Jippi avslutter moroa, og her blir det mulighet for dans!
Steinar Kulvik (trommer,sang), Jan Erik Mihle (gitar,sang), Tom Arve Sætherhaug (gitar,sang), Hans-Richard Sørensen (bass,sang)
Jippi er et «livat» pop/rock band fra Trondheim som fremfører kjente pop, rock og country klassikere. Heftig trøkk hele tida.

I tillegg stiller Byscenen/Alma’s/Boxer mannsterk opp med eget husband; Hobbyhusbandet, mens DJ Tommen snurrer plater hele kvelden og sørger for at stemningen alltid er i taket!

Vorspiel på Alma’s fra 17:00!

Aldersgrense: 20 år
Dørene åpner: 18:30
Billettpris 100kr (+avg)