ENDELIG – HOBBYBAND FEST
fredag 8. september
20:30 (Dørene åpner kl. 20.00)
Pris: Kr. 100,- + Avg.
Billetter

Ingen kjendisa, bare kjentfolk

Vi tar opp suksessen fra 2015, og kjører i gang ENDELIG – en hobbybandfest igjen. Det vil bli hobbybandfest oppe på Byscenen og fortsetter med etterfest med DJ på Almas.

4 Band´s: Råger Råger – Kays Orkester – Nine Eyes & KISS ALIVE a tribute act

Råger Råger er en trio fra Trondheim med Jan Fredrik Pindsle på vokal og gitar, Erik Sundby på bass og Bjørn Tore Solli på trommer og vokal. De to første her med fortid 80-talls punkbandet Sprekte Pølser.
Hvor har det blitt av norsk rock med mening, spør Råger Råger
Råger Råger spiller Punk av den gode gamle typen. Har gitt ut en vinyl i begrenset antall, som også ligger på Spotify: http://open.spotify.com/track/6CWrb2mpdJprRYg5E82SWI

Kays Orkester: Består av Trygve Kvithyld (gitar), Hans Richard Sørensen (sologitar), Kay Magne Stensønes (bass), Frank Meland (sang) og Stein Ranum (trommer). Bandet ble stiftet i garagen til Kay for litt over seks år siden. Rytmeseksjonen Kay og Stein hadde aldri spilt en note før, og Frank var en fersk sanger. Trygve var stødig på gitar for hjemmebruk. Hans Richard har spilt musikk hele livet. Kays har holdt flere konserter i garagen til Kay, i båtforeningen, og på Byscenen i 2015 og er igjen klar for store oppgaver. Bandets to EP’er ligger ute på de viktigste streamingtjenestene.

Nine Eyes : et alternativt rockeband fra Trondheim som kombinerer ulike musikalske inspirasjoner, fra ørkenrock til dream pop»
Malena Strømmen Malakzadeh – Vokal
Åsmund Hjorthol Opedal – Gitar
Marius Stenrud – Gitar
Siri Jonetta – Bass
Mats Bersås Gauthun – Trommer

Lenker:
http://urort.p3.no/#!/Band/nineeyes
https://www.facebook.com/nineyes/?fref=ts

KISS ALIVE a tribute act
Siste band ut blir et KISS tributeband. Sminken. Parykkene. Draktene. Platåskoa. Pyroen. Sangene. Riffene. Språket. Alt er mest mulig autentisk
Kiss Alive består av:
Starchild – Thor Magne Gundersen, fra Vadsø
Catman – Nitro Johansen, fra Hommelvika
Space Ace – Erling Solem – fra Beverfjord
The Demon – Bjørn Tøndel – fra Trondheim

Dørene åpner kl. 20.00

Aldersgrense: 20 år