Eclipse + The Cruel Intentions
søndag 29. oktober
19:45 (Dørene åpner kl. 19.00)
Pris: 375,- + avg.
Billetter

Med over 100 000 solgte album, 30 millioner+ streams og et hundretalls konserter på fire kontinenter er Eclipse et av de mest fremgangsrike svenske bandene.
De har overgått seg selv for hver utgivelse – og bandets siste album «Wired» kom i 2021. Etter opptredener på en rekke store festivaler rundt om i verden, samt konserter med band som Aerosmith og Scorpions, så ser vi frem til at Eclipse endelig kommer til Trondheim.

– Det handler ikke om flaks og heller ikke om talent. Det handler om hardt arbeid og om å elske det du gjør! Vi gjør store ting sammen med et publikum som forstår oss. Vi ser virkelig frem til å møte gamle og nye fans igjen, sier vokalist og frontmann Erik Mårtensson.

 

Support: THE CRUEL INTENTIONS
Gjennom en perfekt blanding melodrama og godt humør, serverer The Cruel Intentions hard, skitten og rå rock, akkurat slik vi har lært å elske den.

Dette er et moderne glam/sleaze rock band med et originalt uttrykk og sterke røtter i musikk-historien. De lager feel good musikk om som det er lett å kjenne seg igjen både sjangermessig og tematisk. Med glimt i øyer og en passe dose aggresjon angripes hverdagsproblemer med ironi og humor, noe som gjør at de appellerer til fans i alle aldre og på kryss av sjangre.

The Cruel Intentions ble startet opp i 2015 av Mats Wernerson, Jimmy Johansson, og Kristian Solhaug, og er er jobbet frem av en genuin lidenskap, kjærlighet og driv for musikk.

Alle i bandet har lang fartstid i scenen – blant annet har Jimmy Johansson bodde 5 år i Los Angeles og vært vokalist og låtskriver i Vains Of Jenna som gjorde det godt i den amerikanske scenen og fikk sitt gjennombrudd med opptredener i Jackass, Viva La Bam, og Kat Von Dee’s LA Ink.

I 2022 var The Cruel Intentions tilbake med en himmelsk kombo av kaos, moro og søt søt rock.

Tre av bandets tidligere låter ble håndplukket av regissøren bak block busters som Suicide Squad og Guardians of the Galaxy; James Gunn, og ble valgt til å være med på hans nye hit serie Peacemaker som gjorde det enormt bra på HBO max våren 2022.

Per i dag har bandet over 7 millioner streams på Spotify og over 1,7 millioner YouTube-visninger.

Sangene deres «Jawbreaker» og «Borderline Crazy» fikk omfattende oppmerksomhet gjennom HBO- og DC Comics-serien Peacemaker tidlig i 2022, noe som resulterte i enorm boost i bandets følgerskare.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 19:00
  • Konserten starter kl. 19:45

→ Praktisk info på Byscenen