Eclipse + The Cruel Intentions
søndag 29. oktober
19:45 (Dørene åpner kl. 19.00)
Pris: 375,- + avg.
Billetter
Eclipse er et av Sveriges mest suksessrike og fremtredende moderne hardrockband.
Reisen deres de siste årene har vært ekstraordinær: de turnerer verden rundt, platene deres blir hyllet av en samlet rockepresse og selger som varmt hvetebrød, og streamingtallene taler for seg selv – over 100 millioner streams totalt.
Nå er tiden inne tiden igjen, fredag 1. september kommer Eclipses rykende ferske album «Megalomanium».
Det er en ultramelodisk banger som viser hvorfor Eclipse er best på det de gjør. Bandet overskrider sjangere og tiltrekker seg både tradisjonelle hardrockfans og den yngre generasjonen.
I løpet av de siste 10 årene har Eclipse utrettelig bygget sin fanskare, gjennom solid turné, og de har også hatt muligheten til å spille som cover for Aerosmith, My Chemical Romance og Scorpions. Eclipse skal turnere hele sommeren og legger denne høsten ut på en massiv Europaturné sammen med H.E.A.T.

Support: THE CRUEL INTENTIONS
Gjennom en perfekt blanding melodrama og godt humør, serverer The Cruel Intentions hard, skitten og rå rock, akkurat slik vi har lært å elske den.

Dette er et moderne glam/sleaze rock band med et originalt uttrykk og sterke røtter i musikk-historien. De lager feel good musikk om som det er lett å kjenne seg igjen både sjangermessig og tematisk. Med glimt i øyer og en passe dose aggresjon angripes hverdagsproblemer med ironi og humor, noe som gjør at de appellerer til fans i alle aldre og på kryss av sjangre.

The Cruel Intentions ble startet opp i 2015 av Mats Wernerson, Jimmy Johansson, og Kristian Solhaug, og er er jobbet frem av en genuin lidenskap, kjærlighet og driv for musikk.

Alle i bandet har lang fartstid i scenen – blant annet har Jimmy Johansson bodde 5 år i Los Angeles og vært vokalist og låtskriver i Vains Of Jenna som gjorde det godt i den amerikanske scenen og fikk sitt gjennombrudd med opptredener i Jackass, Viva La Bam, og Kat Von Dee’s LA Ink.

I 2022 var The Cruel Intentions tilbake med en himmelsk kombo av kaos, moro og søt søt rock.

Tre av bandets tidligere låter ble håndplukket av regissøren bak block busters som Suicide Squad og Guardians of the Galaxy; James Gunn, og ble valgt til å være med på hans nye hit serie Peacemaker som gjorde det enormt bra på HBO max våren 2022.

Per i dag har bandet over 7 millioner streams på Spotify og over 1,7 millioner YouTube-visninger.

Sangene deres «Jawbreaker» og «Borderline Crazy» fikk omfattende oppmerksomhet gjennom HBO- og DC Comics-serien Peacemaker tidlig i 2022, noe som resulterte i enorm boost i bandets følgerskare.

Support: PROSPECT

Prospect har tatt Trøndelag med storm de siste åra, og de får æren av å åpne for Eclipse sammen med The Cruel Intentions på Byscenen søndag 29. oktober! Digger du klassisk rock, digger du Prospect. Med 2 album og flere singler i bagasjen, så får du rock med refreng og fete gitarriff, en frontmann som får tanta di bakerst i lokalet til å ta av. Liker du ZZ Top, Ac / Dc. Da vil du vrenge av deg i baris når disse gutta går på scenen. Bandet har tidligere spilt med flere kjente artister som blant annet: Jørn Lande (JORN), THUNDERMOTHER, OSLO ESS, vært support for både WIG WAM og BACKSTREET GIRLS opp til flere ganger. I 2023 gjør Prospect en større Norgesturne’, og dette blir eneste konserten i Trondheim. Møt opp, dette river opp asfalten.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 19:00
  • Konserten starter kl. 19:45

→ Praktisk info på Byscenen