Dungen
lørdag 7. november
22:00 (Dørene åpner 21:00)
270,- (+ avg)
Billetter

Endelig er det dags for Dungen i Trondheim igjen!
«Det burde nesten vært innført flaggdag hver gang disse fantastiske svenskene kommer med nye album!»

25. September kommer Dungens nye fullengder ”Allas sak” og i den forbindelse drar bandet på turné i Usa og Skandinavia. Byscenen har æren av å huset den første konserten på Skandinavia turneen!

Gustav Ejstes har laget musikk til seg selv og heldigvis delt villig med oss i nesten tyve år. Han spilte inn sitt første album i 2001 og annonserte utgivelsen under navnet Dungen. Siden det store gjennombruddet med ”Ta det lungt” i 2004 har Dungen samlet en meget hengiven tilhengerskare også utenfor Skandinavia. Pitchfork gav bla annet albumet 9.3 av 10!

Dungen blomstret opp til å bli et av skandinavias ledende liveband , og roterte på musikere som hjalp Gustav til å finne formen på bandet. Etter hvert ble det et band der alle bestemmer like mye med Reine Fiske på gitar, Mattias Gustavsson på bass og Johan Holmegard på trommer. Med albummene ”Tio Bitar” og ”4” vistes et enormt potensial og gjorde bandet enormt populære i psychrock genren over hele verden.

Det har gått 5 år siden forrige utgivelse ”Skit I Alt” i mellomtiden har bandmedlemmene holdt gående med prosjekter som The Amazing, Amason med mer.

Har du sett Dungen før så vet du hva du har i vente!
Det burde nesten vært innført flaggdag hver gang disse fantastiske svenskene kommer med nye album.

18 år leg.plikt