Kosmorama: DINNER RUSH (2000) på Alma’s
tirsdag 7. mars
19:00 (Dørene åpner kl. 18.30)
Pris: 595,- + avg.
Billetter

Alma’s bar & kjøkken og Kosmorama inviterer til middag og visning av gangsterfilmen DINNER RUSH (2000).

På Alma’s bar & kjøkken får du comfort food på sitt beste, og til kulinarisk kino har de forberedt en meny som vil transportere publikum fra Kongens gate til New Yorks italienske gangstermiljø. Dette blir både godt og spennende! Menyen denne kvelden vil bestå av åpen ravioli med hummer, krabbe, eple og skalldyrsaus, ovnsbakt torsk med risotto, gremolata og tomatvinaigrette, og sitronkrem, stekte mandler, butterdeig og marengs. Maten vil bli servert under filmvisningen.

Om filmen:
Bookmakeren Louis Cropa er eier av den italienske restauranten Gigino i New York, sammen med sin partner Enrico. Når Enrico plutselig blir drept av to gangstere, bestemmer Cropa seg for å forlate sin ulovlige karriere. På den travleste kvelden Gigino har hatt på lenge, viser det seg at de to gangsterne ikke har tenkt å la Louis få det som han vil. Selv om handlingen dreier seg om organisert kriminalitet, er Dinner Rush pent pakket inn i en autentisk atmosfære av italiensk matlaging.

Om arrangementet:
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med de du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene
separat. Dørene åpner kl.18.30, og filmen starter kl.19.00.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er ekstremt stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.