AVLYST: Den Store Juletrefesten VII
lørdag 11. desember
22:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 350,- + avg.
Utsolgt

Vi må dessverre avlyse Den Store Juletrefesten.

Dette arrangementet er ment som en brobygger mellom musikksjangrene i Trondheim. En tradisjon Per Borten m.fl har holdt i hevd i 20 år. I det lyset må vi også poengtere at nedstrippede versjoner av dette arrangementet kun for å imøtekomme kravene fra statens kompensasjonsordninger vil være sterkt demotiverende for både artistene og publikum. Den slags kompromiss vil resultere i et halvgodt arrangement som fort mister sin misjon og sitt publikum.

Vi sees igjen 10 Desember neste år.
Billetter refunderes automatisk, e-post sendes ut fra Eventim.

 


Det blir selvfølgelig en ny juletrefest på BYSCENEN i 2021! Etter nok en utsolgt konsert i 2019, utsolgte alternativer konserter i 2020, massiv skryt fra både publikum og Adresseavisen, er vi selvfølgelig klar for en runde med Den Store Juletrefesten VII neste jul – lørdag 11. desember i 2021.

En alternativ førjulsaften for pop og rock-elskere. Ett år imellom hver gang kan føles ut som en evighet, vi vet, men nå er det altså bare noen måneder til Den Store Juletrefesten 2021!

Per Borten og co. samles igjen på Byscenen med en haug vokaltalenter for å gjøre stas på den litt alternative delen av pop og rock.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 22:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen