Dead By April + support: Chontaraz
lørdag 19. november
20:00 (Dørene åpner kl. 19.00)
Pris: 385,- + avg.
Få billetter

Med over 250 millioner streams på Spotify, 70 millioner streams på youtube, flere platina- og gull- og Grammy-priser, er Dead By April en av Sveriges største eksport av elektronisk rock i moderne tid.

Etter gjennombruddet med den internasjonale hitsingelen «Losing You» (2009) som toppet rockelistene verden over og per i dag har solgt til platina mer enn 6 ganger, har bandet hatt stor suksess både i og utenfor Sverige.

Med deres siste album «World Collide» som ble sluppet i 2017, så har de gjesteopptreden fra den svenske kult artisten Tommy Körberg, noe som viser genrebredden til bandet.

De har også vært support til verdenskjente band som Linkin Park, Avenged Sevenfold, My Passion og med noen av Europas største festivaler i bagasjen (Sonisphere, Pier Pressure, Download Festival, Wacken Open Air, Metaltown og mange flere), har bandet annerkjent karrieren mange ganger, også live.

I motsetning til majoriteten i sin sjanger har bandet en solid TV-karriere med rundt 10 nasjonale TV-opptredener i Sverige (3 ganger deltakelse i Melodifestivalen, flertallet i SVT Gomorron Sverige og TV4 Sommarkrysset blant annet).

De har utover det også stått som artist og låtskriver for soundtracket til et av verdens største bil tv-spill «Need for Speed – Hot Pursuit» med sangen «Stronger».

 

Support: Chontaraz

 

Fra en by som heter Hell (Ja, det er sant. Google det.) i Norge kom et nytt og episk metalprosjekt som tar deg med på en reise inn i fremtiden. Velkommen til Chontaraz‘ verden.

Debutalbumet «Rondamauh» ble sluppet 24. mars 2017 via Mighty Music og ble produsert av legendariske Daniel Bergstrand. Bergstrand har produsert for kjente band som Behemoth, In Flames, Meshuggah.

To år etter debutalbumet ga de ut albumet «Speed The Bullet» og bandet dro på turné med Sepultura og senere med Soulfly.

Chontaraz har spillt på flere på europeiske festivaler og en av dem var Metal Days i Slovenia. Der delte de scene med band som Marilyn Manson, Opeth, Amon Amarth, Venom, Katatonia og flere.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 19.00
  • Konserten starter kl. 20.00

Praktisk info & smittevern på Byscenen