Dead by April
torsdag 5. oktober
19:45 (Dørene åpner kl. 19.00)
Pris: 385,- + avg.
Billetter

Etter flere utsolgte show på Europaturnéen i Mai, så kommer endelig albumaktuelle Dead By April tilbake til Norge!

Med over 300 millioner streams på Spotify, 100 millioner streams på youtube, flere platina- og gull- og Grammy-priser, er Dead By April en av Sveriges største eksport av elektronisk rock i moderne tid.
Etter gjennombruddet med den internasjonale hitsingelen «Losing You» (2009) som toppet rockelistene verden over og per i dag har solgt til platina mer enn 6 ganger, har bandet hatt stor suksess både i og utenfor Sverige.

De har også vært support til verdenskjente band som Linkin Park, Avenged Sevenfold, My Passion og med noen av Europas største festivaler i bagasjen (Sonisphere, Pier Pressure, Download Festival, Wacken Open Air, Metaltown og mange flere), har bandet annerkjent karrieren mange ganger, også live.

I mai i år bega Dead By April seg ut på sin største europeiske Headliner-turné til nå, med fullsatte gigs i Storbritannia, Tyskland, Nederland, Sveits, Østerrike med mer.

Dead by April er nå endelig tilbake på sin Skandinavia-turné i Oktober-November 2023 og tar med seg sitt splitter nye album som kommer ut i juli i år.

Med seg har de det Stockholmsbaserte Rock/metal-bandet Self Deception som special guest på opptredenen på Byscenen!

www.deadbyapril.com


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 19:00
  • Konserten starter kl. 19:45

→ Praktisk info på Byscenen