Pstereo presenterer // DATAROCK
lørdag 22. september
22:00 (Dørene åpner kl 21.00)
Pris: 285,- + Avg.
Billetter

Røde joggedresser, dansbare hits, elleville liveshow og generelt ekstremt god stemming!

Det er ikke rart at DATAROCK fra Bergen har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder. Frontet av den sjeldent karismatiske vokalisten Fredrik Saroea har gutta bak monsterhits som «Fa-Fa-Fa», «Computer Camp Love» og «Give It Up» skapt store bølger, både her hjemme og ute i den store verden. Deres helt unike form for elektropop har sørget for en stadig voksende fanskare, og bandets låter har blitt brukt i reklamer for Apple, Coca-Cola og Google, i dataspill som FIFA-serien og «The Sims», samt i TV-programmer som «Jersey Shore» og «Chuck».

DATAROCK må regnes også som et av Norges mest internasjonalt anerkjente band i sin sjanger. Deres 1000 konserter i 36 land – i røde joggedresser – inkluderer 20 turneer i USA, 8 Australia-turneer og konserter på festivaler som Coachella, Lollapalooza, Reading & Leeds, Meredith Music Festival, Falls Festival, Summer Sonic, Hurricane, Roskilde og Sónar.

Debutalbumet deres endte som #26 på NMEs liste over årets beste album, og Computer Camp Love ble listet som #88 på Rolling Stones liste over årets beste låter og ble #12 på “Australias Hottest 100” samme år.

I sommer slapp de den fengende singelen «Everything» fra albumet «Face the Brutality», med tilhørende musikkvideo, etterfulgt av remikser laget av bl.a. Lindstrøm & Prins Thomas, og Scattle.
Albumet sin helhet ble møtt med strålende mottakelse!

Dørene åpner kl 21.00

Aldersgrense: 18 År