CreedenceMania 1969 m/ Fortunate Sons
fredag 3. mai
20:00 (Dørene åpner kl. 19:00)
Pris: 365,- + Avg.
Billetter

CREEDENCEMANIA 1969 – På med ruteskjorta, og bli med Fortunate Sons tilbake til 1969!

1969 er året ga oss Woodstock, Månelandingen, Vitnamkrigen og store sosiale endringer over hele kloden. Og ikke minst er det året hvor Creedence Clearwater Revival ga oss hele tre(!!) klassiske album og hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the Corner, Cotton Fields, Fortunate Sons, Midnight Special og mange fler!

Bli med på en reise tilbake til året Creedence eide; bli med på CreedenceMania 1969!

Norges fremste Creedence-band, Fortunate Sons, følger nå opp publikumsfavoritten Creedence StoryNight med et nytt show spekket med hits. I tillegg til å gi publikum et gjenhør med alle de fantastiske låtene Creedence dominerte hitlistene med over hele verden med, får også publikum et gjensyn med hvordan verden så ut i dette begivenhetsrike året, og et innblikk i hvordan enkelte av Creedence sine låter ble soundtracket til en tidsalder og et samfunn preget av demonstrasjoner, flower power og massive populærkulturelle endringer!

Men, det er først og fremst den fantastiske musikken til Creedence Clearwater Revival som står i sentrum i showet, og Fortunate Sons viser her hvorfor de av mange kalles Norges beste til å tolke klassikere som Have you ever seen the Rain, Proud Mary, Down on the Corner, Midnight Special og mange fler!

Her blir det allsang – her blir det CreedenceMania!

Dørene åpner kl. 19:00

NB: Sittende konsert – Først til mølla prinsippet!