Cover Me – A Bruce Springsteen tribute
lørdag 18. september
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 395,- + Avg.
Utsolgt

VIKTIG OPPDATERING (oppdatert 10. september)

Konserten har solgt for mange billetter sammenlignet med hvor mange vi får lov til å ha på konsert under trinn 3. Vi skulle så veldig gjerne ønsket at trinn 4 ble innført i tide, men vi følger selvfølgelig alle retningslinjer satt av helsemyndighetene.

Vi må derfor refundere noen av de aller siste billettene som ble solgt til konserten, da vi ikke rakk å stenge salget. Vi ber alle om å sjekke sin e-post for å være sikker på at dine billetter fortsatt er gyldig. Er du i tvil, ta gjerne kontakt med oss på post@byscenen.no.

Vi håper på forståelse for dette, og håper på å se dere igjen på Byscenen. Beklager igjen for ubeleiligheten.

”30 låter, 10 musikere, en tre timers energibombe av en konsert, og et dypdykk ned i karrièren til en verdens største artister og scenepersonligheter. ”

”I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunnen lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen.
13 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

Håvard sier om COVER ME:
«Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik.
Eller som sjefen sjøl sier: «I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!» Håper vi sees der ute.»

Konsertene har så langt fått bl.a følgende reaksjoner:
”Oslo-bandet forlater Hamar med en sterk femmer, og ville sikkert gjort Bruce Springsteen stolt.” Terningkast 5 (Hamar Arbeiderblad 2018)
”…et hardtarbeidende band i beste E-Street Band-tradisjon…” (Oppland Arbeiderblad 2017)
”…en ekte maratonkonsert i The Boss´ ånd.” (Oppland Arbeiderblad 2017)
“…tre timers Springsteen-fest! Terningkast 5. (Drammens Tidende – 2011)
”Tre timers Springsteen-sprengstoff!” (Budstikka – 2006)
”Skremmende likt originalen!” (Blood Brothers – Springsteens norske fanklubb)
”Gjengen innfrir igjen!” (Budstikka – 2009)

Les mer på www.coverme.cc eller bandets Facebook-side!


  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 21:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen