Conception
fredag 6. oktober
21:00 (Dørene åpner kl. 20.00)
Pris: 420,- + avg.
Billetter

KONSERT MED CONCEPTION I TORE ØSTBYS FØDEBY TRONDHEIM 6. OKTOBER

Denne høsten kommer de norske hardrockerne hjem! Etter en vellykket europaturné, og bare to uker etter nyheten om at Conception skal spille på Central Scene 14. oktober i Elverum, Roy Khans fødeby, presenterer bandet en konsert på Byscenen i Trondheim.

Tore Østby om å spille i Trondheim for første gang siden 1997:

«Trondheim har alltid vært en spesiell by for meg. Jeg ble født der og tilbrakte mine to første år der. Byen var Norges hardrock-hovedstad da jeg vokste opp med band som TNT, som hadde stor innflytelse på meg og bandet! Det var fantastisk å spille i Trondheim på nittitallet. Mye har skjedd siden den gang, og vi er veldig spente på endelig å være tilbake på scenen og dele en ny liveopplevelse!»

Etter Trondheim og Elverum skal de spille på Horns Up Metal Cruise mellom Oslo og København 3. november. Først ser bandet frem til å arrangere Conception Viking Camp, som de vil holde med fansen 22.-24. september i den gamle vikinghovedstaden Birka ved innsjøen Mälaren utenfor Stockholm. Conception er kjent for melodisk og rytmisk musikk i en unik, kraftig, men dynamisk blanding med ulike innflytelser som flamenco, jazz, moderne elektronika og klassisk musikk.

Special guest: Confidential

Trønderske Confidential, frontet av Astrid Klara Fagerstrom Mjøen, spiller symfonisk melodiøs metal med et bredt følelsesregister.
Med superprodusent Jacob Hansen (Amaranthe, Volbeat) på laget, slapp de debutplaten Devil Inside i 2022 via tyske Massacre Records, med stor internasjonal suksess.

  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 21:00

→ Praktisk info på Byscenen