Combos (supp. Murder Maids)
lørdag 10. oktober
21:30 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 280,- + avg.
Utsolgt

COMBOS TIL BYSCENEN! Fikk du med deg den syke musikkvideoen fra taket på Rockheim under årets digitale Pstereo? Nå har du sjansen til å oppleve Trondheims eksplosive stjerneskudd av et band i oktober! BOOM BOOM!

Combos har i løpet av sin relativt korte levetid klart å gjøre seg godt bemerket som et av de nye up-and-coming bandene musikk-Norge har stor tro på. Deres energiske musikk, tikkende liveopptredener og raskt voksende fanskare har vist at Combos er den positive omtalen verdig, og det siste året er fylt med høydepunkter mange uetablerte band ikke engang tør tenke på…

«Combos er som et velsmurt maskineri av attitude, fete riff, harde trommer og en illsint vokal.» Disharmoni, by:Larm 2020
Du har garantert hørt de allsang-inviterende og catchy låtene til Combos uten selv å vite det, for både fjorårets hit «Sushiramenbruceleewutangclan» og låta de pangstarta det nye året med, «BoomShakalaka» har vært lista på blant annet NRK P3 og Radio Rock.

Support: Murder Maids

Murder Maids var i utgangspunktet et sideprosjekt for de fem medlemmene, men ble raskt til en seriøs satsing etter at de leverte en springskalle av en konsert på Verkstedhallen som support for Turbonecro.

– Vi er her for å fornye punken. Den har ligget i stabilt sideleie alt for lenge. Nå skal vi vekke den til live igjen, samtidig som vi skal ha respekt for det som var før oss, sier vokalist og frontfigur Noah Foshaug, som ikke legger skjul på at Murder Maids er inspirert av bandene som dominerte punk-scenen i New York på slutten av 70-tallet og hardcore punken på tidlig 80-tall.

MM har bemerket seg som et tight og drivende liveband bla. som support for Spidergawd fire kvelder på Byscenen i sommer. I mai gikk MM i studio med selveste Per Borten for å spille inn 11 låter som etterhvert blir og høre på deres albumdebut som kommer ut senere i år. Per Borten sier om bandet:

– Jeg oppfatter MM som et velfungerende, moderne punk-band. En fin mix av nerdete referanser av typen Germs og Black Flag helt til mer mainstream Green Day og NOFX. Som flere nye band har de en retrovibb som grunner i amerikansk 90-tallsmusikk. Murder Mais har en fin blanding av talent og uttrykk også. Bandet har et par enestående instrument-talenter og andre som tar vare på maskineri, referanser og utadvendthet. Siden de er så unge som de er, så er dette et band som egentlig har alt som skal til. Fremtida vil vise hvor langt de klarer å dra det. Jeg synes det er et like spennende band som f.eks de 10 år eldre gutta i Combos, eller de fullstendig oppriktige Rørosingene i Bakrus, sier Per Borten.

Byscenen Trondheim
– Aldersgrense: 18 år
– Dørene åpner kl. 21:00
– Konserten starter kl. 21:30

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende?
byscenen.no/om-byscenen

Spørsmål om smittevern på Byscenen?
byscenen.no/corona-covid-19/