Ekstrakonsert: Chris Holsten
fredag 25. mars
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 350,- + avg.
Utsolgt

Dette er en viktig beskjed til alle som har billett(er) til Chris Holsten lørdag 15. januar 2022 på Byscenen. Grunnet de gjeldende myndighetspålagte restriksjonene blir den utsolgte Chris Holsten konserten avlyst og utsatt til fredag 25. mars 2022, med samme tidspunkt (21:00).

Beskjed fra Chris: Vi har gledet oss helt siden forrige konsert til å komme tilbake til Trondheim for denne ekstrakonserten og gjenoppleve den elektriske stemningen på Byscenen. Dessverre lar ikke det seg gjøre under gjeldende restriksjoner. Det settes heldigvis opp ny dato mars. Håper dere vil vente litt til sammen med oss og at vi sees der da!

Alle kjøpte billetter er gyldig på ny dato, og mail med informasjon ble sendt til alle billettholdere fredag 7. januar.


 

Konserten med Chris Holsten ble utsolgt på rekordfart. Heldigvis tar Chris turen tilbake til Trondheim på nyåret for en ekstrakonsert!

Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best og gjennom det siste halvannet året har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og låtskriver han er.

Og den spilleglade artisten og hans musikere er klare til å ta scenen og publikum med på festen når dørene til konsertscenene nå åpner igjen.

Etter å ha sunget utelukkende på engelsk tidligere har Chris Holsten den siste tiden erobret det norske publikummet med sine norskspråklige låter. «Hvis verden», sammen med Frida Ånnevik  ble en treffende og rørende stemningsrapport for koronaåret 2020, og endte opp med å bli stemt frem som «Årets låt» under Spellemannsprisen tidligere i år.

I mars kom singelen «Smilet i ditt eget speil», som umiddelbart ble varmt omfavnet av publikum og har toppet listene siden, og nå venter ny smaketbit fra første albumet slippes til høsten.

2020 var et stort musikalsk år for artisten fra Lillestrøm, og 2021 ser ikke ut til å bli noe mindre!

Velkommen til konsert!


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 21:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen