Bokassa + Anti-lam Front
lørdag 19. oktober
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 250,- + avg.
Utsolgt
Vår kjære Bokassa returnerer til Trondheim med en releasekonsert på Byscenen, etter en mektig turné med Metallica og Ghost!

Powertrioen Bokassa fusjonerer riffene og grooven fra stonerrocken med energien og aggressiviteten til punk og hardcore, til sin egen unike “stonerpunk”. Debutplaten «Divide & Conquer» ble belønnet med strålende anmeldelser over hele verden og kom med på britiske Metal Hammer sin liste over 2017s beste debutplater. Noe som igjen fanget oppmerksomheten til Metallica-trommeslager Lars Ulrich som kalte bandet «My favourite new band» og «Insanely fucking cool». Dette proklamerte i at Bokassa ble supportband for Metallica på deres «Worldwired»-turné i 2019.

Den 21. juni kom oppfølgeren «Crimson Riders» som ble belønnet med terningkast 5 i både Aftenposten og Dagsavisen, samt 8/10 i Metal Hammer UK og 4/5 i ærverdige Kerrang. I november og desember legger de ut på sin første headlinerturné i Europa for å vinne over en stading økende fanskare. Bandet har tidligere spilt på bla. Øyafestivalen, Pstereo-festivalen og Stavern til strålende kritikker fra anmelderne. Mao. gå ikke glipp av denne gjengen live når de kommer til din by!
Support: Anti-Lam Front

Anti-Lam Front er tilbake med en ny tominutter med kjapp, melodiøs skatepunk på trøndersk – akkurat tidsnok til å bli kommunevalgets lydspor!

«Trønderskspråklig skatepunk? Kanskje litt feigt å lage musikk som i så stor grad selger seg selv?», tenker du sikkert. Og da har du unektelig et poeng, men guttene er nå en gang trøndere som var tenåringer på nittitallet, så da må det nesten bli sånn.

Etter at Anti-Lam Front slapp debutplata «Tidlig Anti-Lam Front» for et drøyt år siden har de turnert i Norge med Black Debbath, og i Sverige med det svenske trallpunkflaggskipet Lastkaj 14. De spilte også nylig på Punk Rock Holiday i Slovenia – Europas beste punkfestival – med helter og inspirasjonskilder som NOFX, Descendents, Pennywise og Propagandhi.

I november slipper bandet både splitt-EP med sine venner i Laarhöne og splitt-7″ med svenske Headless Frank, mens den middels vanskelige andreplata ventes en gang i 2020.

 
Dørene åpner kl. 20:00
Aldersgrense: 18 år