Bob Hund (SE) Support: NSB (The School m/Trond Wiger) kl. 21:30
lørdag 12. oktober
21:30 (Dørene åpner 21:00)
Pris: 350,- + Avg.
Billetter

bob Hund er et band som sprudler av kreativitet og med en unik vilje til å utfordre seg selv.

I løpet av de siste årene har eksperimentelle krumspring og kunstprosjekt vært regelen, snarere enn unntaket før bandet.
Likevel er Bob Hund først og fremst et band som skriver unik musikk. – Seks individer som ikke passer inn, men som passer perfekt sammen. En enhet som samlet skaper magiske øyeblikk.

Når Bob Hund er på sitt beste er de genuint rørende, og med sin særegenhet evner de å treffe noe dypt allmennmenneskelig. ”Vi är så lyckliga…”er en låt som det. – Den første singelen fra Bob Hunds kommende album «0-100» er et perfekt eksempel på bandets evne til å skape en egen verden der virkeligheten speiles i all sin vakre skjevhet. En sørgmodig låt der håpet errett rundt hjørnet, eller en håpefull låt med sorgen som grunntone. Eller begge deler samtidig.

Vokalist Thomas Öberg innehar en unik evne til vende på ord, leke seg med og skape egneuttrykk. Han lykkes i å beskrive en tragiskog ødelagt verden på et tilnærmet lekent vis.
En fantasifullhet som tar deg med gjennom musikkens uventede melodiske vendinger. ”Immun mot magi kan du aldrig någonsin bli”–Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli,BobHund(2019)

”Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli”er den første singelen fra Bob Hunds 9. studioalbum «0-100» (Adrian Recordings) som slippes 10. mai 2019!

Support: NSB (The School m/Trond Wiger) kl. 21:30

Aldersgrense: 18 år

Dørene åpner: 21:00