Blakkefest 2019
lørdag 8. juni
20:00 (Dørene åpner kl. 19:00)
Pris: fra 100,- til 500,- ink. avg
Billetter
Kjære Trondheim <3 For 3 uker siden arrangerte vi tredje og siste Bakkefestivalen på Møllenberg. Det var både kjekt og vemodig, da det har vært tre helt eventyrlige år. Dessverre for oss opplevde Trondheim en sjelden iskald lørdag med kastevind, regn, sludd, hagl, snø – you name it! Dette har gått hardt utover økonomien vår, og har blitt en enorm utfordring for en frivillig gjeng å takle.
 
Til vår store lettelse har Byscenen tilbydd huset til vår disposisjon for å arrangere en husfestival lørdag 08. juni. Vi inviterer derfor til BLAKKEFEST 2019, hvor vi har fått med oss teknikere, personale, vakter og bands pro bono for en kveld hvor vi skal feire trøndersk musikk og frivillighetsarbeid. Inntektene går for å hjelpe oss å løse uværsfloken, og det blir derfor en slags støttekonsert.
 
Inngangsbillettene for denne kvelden koster alt fra 100,- til 500,-. Du betaler selv det du ønsker av de oppsatte prisene. Lineupen for kvelden ser foreløpig slik ut:
 
– The School + Trond Wiger
– Frances Wave
– Toy Savoy
– The MaXx
– FOG
– The Golden Leaves
– Mon Mio
– Sara Fjeldvær
– Reggie got beats (DJ på Alma’s)
 
Vi håper dere har lyst å komme for å oppleve en sjelden husfestival på Byscenen med noe av det beste musikk-Trondheim har å by på for tiden, og støtte Bakkefestivalen <3
 
 
Dørene åpner 19:00
Aldersgrense: 18 år