Black Debbath
fredag 20. mars
22:00 (Dørene åpner kl 21.00)
270,- + avg
Billetter

Black Debbath vender i januar 2015 tilbake med sin sjuende plate ”Universell Riffsynsing”.
I den anledning kommer de tilbake til Trondheim og Byscenen.

«Anført av singelen ”Pensjonsballade” (en smektende duett med Bjørn Eidsvåg) og slugger’n ”Til hælvete med Munchmuseet!” presenterer bandet en etterlengtet oppfølger til suksessalbumet ”Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock” fra 2013. Den nye platen tar også for seg ernæringspolitikk, lønns- og fordelingspolitikk, trygghetspolitikk, m.m.»

Bandet, som består av Lars Lønning, Egil Hegerberg, Ole Petter Andreassen og Aslag Guttormsgaard videreutvikler på denne plata sin unike kombinasjon av seig, søttitallsinspirert tungrock og politisk engasjement med en gode dose humor.

Tidligere suksesser inkluderer ”Problemer innad i Høyre”, ”Den femte statsmakt”, «Voggesang til Trønderen», ”Motorhedda Gabler”, ”Nei til runkesti på Ekeberg” og ”Bytt kjøkkenklut oftere”.

Denne gangen satser bandet på å slå gjennom ut over Norges grenser, men de nøyer seg ikke med et internasjonalt gjennombrudd. Jordkloden har blitt for liten for deres grandiose visjoner og blytunge rock. De setter kursen ut i verdensrommet for å legge hele galaksen for sine føtter. Først drar de til Månen og Mars; deretter legger de hele universet under seg med sin universelle riffsynsing.

Id: 18år/u18 på galleri