Black Debbath – Age of Kørka Tour
lørdag 12. november
21:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 350,- + avg.
Utsolgt

Black Debbath slipper plata Age of kørka september ‘22 og legger ut på kørka turné, halve landet rundt.

Norges barskeste rikssynsere inntar like godt rollen som hobby-dommedagprofeter på sitt nye album. Ulike endetidstegn belyses, og den underliggende røde tråd er som så: “hvordan har det seg at vi mennesker er mer utviklet og opplyste, men samtidig mer lettpåvirkelige, mer forfengelige og generelt tjukkere i hue enn noen gang?”. Har vi nådd peak smart? er det på tide å reversere utviklingen? Gå tilbake til godagmannøkseskaft? Svaret er: ja.

Hva kan vi som publikum og fanskare forvente oss av den kommende turnéen? Blir det like bra som det pleier? Er gutta fortsatt like rå og relevante? Sexy? Belærende? Ovenfra og ned?

Ja, selvsagt! Bare at de i tillegg er hakket mer kørka. Og det kommer du som publikummer til å bli også, for her står kørkeriet i fokus! Hepp hepp hurra! Kørken går.

 

Support: BARREN WOMB

Den nordiske støyrockduoen BARREN WOMB har siden 2011 holdt helvete med deres minimalistiske tilnærming, grisehøye volum og endeløse eksperimenteringsbehov. Her hamres poenget inn ved hjelp av primitiv dynamikk og riffets urkraft.
Nærmest ustanselig turnering har resultert i hundrevis av konserter i Europa og USA og ry som et av Norges beste liveband. Duoen gav ut deres fjerde album «Lizard Lounge» på Loyal Blood Records i 2020 til strålende kritikker fra internasjonal presse.

 


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 21:30

→ Praktisk info på Byscenen