AVLYST: Ny Dato 16.12.2022 / Bigbang (+ Evig Ferie)
fredag 17. desember
21:00 (Dørene åpner kl. 20:15)
Pris: 450,- + avg.
Utsolgt

Både Byscenen og Bigbang er lei seg for å melde at neste ukes tradisjonelle julekonsert med Bigbang på Byscenen 17. desember 2021 må dessverre flyttes til 16. desember 2022 med samme tidspunkt (21:00). De nye nasjonale retningslinjene gjør det umulig å gjennomføre konserten, en konsert som har vært utsolgt lenge og vi vet mange gledet seg til.

Alle kjøpte billetter er gyldig på ny dato, og mail med informasjon sendes til alle billettholdere innen fredag 10. desember.


Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn. Etter et 2020 preget av kanselleringer og en desember som stort sett ble tilbragt hjemme i stua, er Øystein, Niko og Olaf klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen.

Med 10 studioalbum, hele syv Spellemann-nominasjoner og mange førsteplasser på VG-listabak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne. Syv nominasjoner til Spellemann uten å vinne må vel i seg selv være en slags rekord. Den foreløpig siste utgivelsen Glory Chord dukket opp i 2019 etter en lang albumpause og Glory Chord-turnéen pågikk fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet. Nå er det endelig lys i tunnelen og vi gleder oss stort til at «Girl in Oslo”, “To the Mountains”, “Wild Bird” og andre livefavoritter får jula tilbake på sporet.

Support: Evig Ferie

Evig Ferie er et nyoppstarta Oslobasert band med røtter innover i landet og hele veien til mjøsbyen Gjøvik. Evig Ferie serverer deg en fin mixtur av opp-tempo godstemning, krydret med melankolske undertoner og nevrotisk-ambivalente kjærlighetstekster om mennesker, uteliv og rastløshet. Er det Rock? Er det Indie? Er det skrangle-pop? Det kan du bestemme selv, men folk som har opplevd bandet melder om “et friskt pust og et lyspunkt”, og “Det nærmeste man kommer ferie uten å dra på ferie, kanskje”. Så langt har gutta produsert et knippe låter og videoer for egen hånd, og siden starten av 2020 har de brukt mye tid i øvingslokalet. Nå er Evig Ferie utrolig klare for å møte ekte, levende og tilstedeværende mennesker. Helst stående mindre enn to meter fra scena.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:15
  • Konserten starter kl. 21:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen