Bigbang – Special Guest: Kathryn Williams – UTSOLGT
onsdag 13. desember
21:00 (Dørene åpner: Kl. 20:00)
Pris: Kr. 390,- + avg.
Billetter

Desember bringer ikke bare levende lys, pepperkaker og duften av varm gløgg. For Bigbang-fans er det igjen tid for de smått legendariske førjulskonsertene, og konserter med Bigbang har ikke vært hverdagskost de siste par åra. Øystein, Niko og Olaf har hatt travle tider på hver sin kant. Sjefen sjøl har solodebutert som Greni med skiva «Pop Noir» og turnert land og strand rundt i kjølvannet. Nikolai har på sin side spilt med Band of Gold, Elephant9 og andre prosjekter, og Olaf har vært like travel bl.a. sammen med bror Todd Terje som en av «The Olsens”.

Adventstida blir med andre ord en sjelden anledning til å se Bigbang på scena i år og til å oppleve et trehodet og spillesugent livetroll med lomma full av låtklassikere. Turnéen svinger innom syv byer som alle har fått førjulsbesøk før; Tromsø, Bodø, Ålesund, Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo. Flere av konsertene solgte ut lang tid i forveien i fjor, så det er smart å sikre seg en billett mens det er plass.

Special Guest: Kathryn Williams (UK)

Kathryn Williams har rukket å utgi hele 13 album og bli nominert til den prestisjetunge britiske Mercuryprisen siden hun platedebuterte i 1999. Artisten og låtskriveren  fra Liverpool er kjent som “ låtskrivernes  låtskriver» og får nesten alltid høy score i pressen når hun slipper en plate. I den flyktige musikalske virkeligheten vi lever i, så er det mest vanlig at en artists totale produksjon kun utgjør en håndfull album utgitt gjennom en håndfull år – og det er med litt flaks. En musikkindustri i forandring og et sterkt fokus på det umiddelbare har gjort lite for å endre dette bildet, noe som gjør Kathryn Williams til en litt anderledes blomst. Neste år slipper Kathryn et retrospektivt bokssett med hele 20 CDer på One Little Indian Records, akkompagnert av hennes egne malerier og tekster. Bigbang er svært glade for å presentere Kathryn om Special Guest på noen av førjulskonsertene.

Dørene åpner: Kl. 20:00

Aldersgrense: 18 år