Bigbang (+ Kor e gutta)
fredag 16. desember
21:45 (Dørene åpner kl. 21:30)
Pris: 450,- + avg.
Utsolgt

Denne konserten er blitt forskjøvet til senere på kvelden, og nytt tidspunkt for konsertstart er nå kl. 21.45. Billettholdere vil motta epost om endringen i løpet av tirsdag 20. september.

Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn. Etter et 2020 og 2021 preget av kanselleringer og en desember som stort sett ble tilbragt hjemme i stua, er Øystein, Niko og Olaf klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen.

Med 10 studioalbum, hele syv Spellemann-nominasjoner og mange førsteplasser på VG-listabak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne. Syv nominasjoner til Spellemann uten å vinne må vel i seg selv være en slags rekord. Den foreløpig siste utgivelsen Glory Chord dukket opp i 2019 etter en lang albumpause og Glory Chord-turnéen pågikk fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet. Nå er det endelig lys i tunnelen og vi gleder oss stort til at «Girl in Oslo”, “To the Mountains”, “Wild Bird” og andre livefavoritter får jula tilbake på sporet.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:30
  • Konserten starter kl. 21:45

→ Praktisk info på Byscenen