Barren Womb
torsdag 6. mai
20:30 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 220,- + avg.
Billetter

Tiden har atter en gang kommet. Den finsk-norske soniske kraften Barren Womb er aktuelle med et rykende ferskt angrep av et album, “Lizard Lounge”, som ble sluppet via Loyal Blood Records 22. mai 2020.

Barren Womb er muligens det mest hardtarbeidende bandet i den norske undergrunnen. Med utrettelig turnering og en lang rekke utgivelser bak seg siden oppstarten i 2011, er bandet absolutte mestere av sitt virke. Den upolerte, rå energien de er kjente for live overføres enkelt til deres studioinnspillinger og på “Lizard Lounge” er dette sannere enn noen gang. Det er som å bli kastet inn i pitten, rett foran dem, i et fullpakket rom der spytt og svette flyr veggimellom. Dette er hardcore. Nordisk hardcore.

Rett-i-trynet-tilnærmingen på “Lizard Lounge” gir assossiasjoner til alt fra Refused til Clutch, og albumet sender lytteren ut på en rensende reise som frigjør sinn og sjel fra de angstfylte følelsene Barren Womb blottlegger i sine låter.

Etter ni års vandring på en kompromissløs DIY-sti, kan Timo og Tony være melodiske, kvasse, fengende, intense, punkete eller heavy som en gammal Chevy. “Lizard Lounge” veksler mellom skrikende gitarer og total lidelse, til såre og rolige passasjer, før de igjen slår pusten av deg ved å fenge på en måte som er helt uventet for et band i denne sjangeren. Mind blown.

Selv om man forventer det uventede fra Barren Womb, vil de alltid overraske. Disse to gærningene trår aldri feil.

– Ole C. Helstad (Sâver, Høstsabbat)

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 20:30

→ Praktisk info om Byscenen

→ Info om smittevern

→ Kjøpsvilkår