Backstreet Girls + support: Prospect
fredag 20. mai
21:45 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 320,- + avg.
Utsolgt

Farlig som vanlig

Backstreet Girls har ikke akkurat levd et normalt A4-liv siden starten i 1984, noe alle som har sett dokumentarfilmen Tilbake til Muotathal vet det meste om. Derfor er det kanskje på sin plass at de har kalt sitt nye album «Normal is Dangerous». Albumet inneholder 12 nye rockere (No ballads!!) og slippes løs fredag 13. september.

Innspillingen ble i hovedsak gjort på en intens uke i Recpublica Studios, et state-of-the-artstudio i Polen, hvor BSG fikk frie tøyler og mulighet for 24-timers live-i-studio rock’n’roll sammen med produsent Stamos Koliousis. Stamos har tidligere produsert en lang rekke norske rock- og metalband, som Djerv, Fight the Fight, Iskald, Keep of Kalessin, Vreid, Carpathian Forest, Maratonog Virginia Hill. Kombinasjonen BSG/Stamos har sammen skapt et moderne, åpent rock-sound basert på et knippe Petter Baarli-riff av beste merke, og vi våger å påstå at resultatet er blitt bandets beste album på svært lenge.

De har gitt ut to vellykkede album på to år, hvorav det ene er et live-album spilt inn under strenge Covid-restriksjoner 4. april 2020. De spiller live som vanlig med sin høyoktan rockekvartett i 2021.

Support: Prospect

PROSPECT tror på kraften av rå Rock ‘N’ Roll, og har som mål å lage musikk som treffer deg hardt og får deg med på en god dose allsang og headbanging.
Med inspirationskilder som AC/DC, Airbourne, Guns N’ Roses og Mötley Crüe, sikter PROSPECT på å ta med seg fansen tilbake til rockens gullår.
Energiske konserter kjennetegner Rock ‘N’ Roll. PROSPECT hedrer dette og strever etter å levere en opplevelse publikum sent vil glemme. Høy intensitet og høy energi er og forvente på en PROSPECT – konsert.

 


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 21:45

Praktisk info & smittevern på Byscenen