Backstreet Girls // Oppdatert konserttidspunkt
lørdag 15. mai
20:30 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 370,- + avg.
Utsolgt

NB! Lørdagens konsert med Backstreet Girls er oppdatert med nytt konserttidspunkt. De nye tidene er:

  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konsertstart kl. 20:30

Backstreet Girls har ikke akkurat levd et normalt A4-liv siden starten i 1984, noe alle som har sett dokumentarfilmen Tilbake til Muotathal vet det meste om. Derfor er det kanskje på sin plass at de kalte sitt nye album «Normal is Dangerous». Albumet inneholder 12 nye rockere (No ballads!!) og ble sluppet løs fredag 13.september.

Innspillingen ble i hovedsak gjort på en intens uke i Recpublica Studios, et state-of-the-artstudio i Polen, hvor BSG fikk frie tøyler og mulighet for 24-timers live-i-studio rock’n’roll sammen med produsent Stamos Koliousis. Stamos har tidligere produsert en lang rekke norske rock- og metalband, som Djerv, Fight the Fight, Iskald, Keep of Kalessin, Vreid, Carpathian Forest, Maratonog Virginia Hill.

Kombinasjonen BSG/Stamos har sammen skapt et moderne, åpent rock-sound basert på et knippe Petter Baarli-riff av beste merke, og vi våger å påstå at resultatet er blitt bandets beste album på svært lenge.

De har gitt ut to vellykkede album på to år, hvorav det ene er et live-album spilt inn under strenge Covid-restriksjoner 4. april 2020. De spiller live som vanlig med sin høyoktan rockekvartett i 2021.

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 20:30

→ Praktisk info om Byscenen

→ Info om smittevern

→ Kjøpsvilkår