Apes & babes
lørdag 26. november
15:00 (Dørene åpner kl 14:00)
180,-/260,- + avg
Billetter

Vokalgruppa Apes&Babes inviterer til førjulskonsert for sjette år på rad. Vi serverer kjente og kjære juleslagere og andrea cappellakrumspring til store og små. Energisk og sprudlende vokalmusikk pakkes inn i julepapir «fra alle oss til alle dere».

I juleshowet anno 2016 blir det, tradisjonen tro, drivende rytmer, rå klang, fløyelsmyk lyd og vakre harmonier, framført av åtte stemmer. Publikum kan forvente seg en variert og velklingende julekonsert. Repertoaret spenner vidt, men fellesnevneren er jul: Disneyjul og norske juleklassikere, norske og unorske folketoner, tradisjonelle britiske og amerikanske julestandardlåter. Kort sagt alt du trenger for å finne julestemningen! Konserten passer for hele familien.

Apes&Babes er en opplevelse av samspill, sceneutstråling og scenebeherskelse. Gruppas lydbilde og uttrykk har nok mer til felles med band enn med kor. Fokuset er å utfordre de vokale så vel som de musikalske grensene. Arrangementene utarbeides gjennom eksperimentering, lek og utforsking av stemmens mangfoldighet. Dette har gitt Apes&Babes et særegent vokalt uttrykk, der ingrediensene energi og humor spiller en helt sentral rolle.

Apes&Babes er: Martin Halsvik Lillealtern, Ingrid Storlimo, Vidar Johansen, Ingunn Sollie, Sigrun Hassel Pedersen, Tor Martin Antonsen, Elin Valvatne og Øyvind Dalen Sørbøl

Fri alder