Utsatt // Anti-Lam Front
fredag 7. mai
21:30 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 250,- + avg.
Utsolgt

KONSERTEN ER UTSATT
Venner!
Vi må dessverre utsette konserten med Anti-Lam Front.
Det er solgt for mange billetter til at denne kan gjennomføres på nåværende tidspunkt.
Vi ønsker ikke å skuffe alle dere med billett og kommer tilbake med ny dato i samråd med Anti-Lam Front så snart som mulig.

Alle billettkjøpere vil motta mail med informasjon mandag 03. mai.

Anti-Lam Front fra Trondheim har spilt norskspråklig skatepunk siden 2015. Kjapt og melodiøst, sarkastisk og sint, oppriktig og forsøksvis morsomt.

Bandet ble i utgangspunktet starta for å underholde bandmedlemmene selv, og de to første årene ble stort sett brukt på å øve og lage låter. Etter at debutplata «Tidlig Anti-Lam Front» kom i 2018 har aktivitetsnivået derimot økt betraktelig. Bandet har turnert med Black Debbath i Norge, med Lastkaj 14 i Sverige, og det foreløpige høydepunktet kom i 2019 da de spilte på Punk Rock Holiday i Slovenia med storheter/forbilder som NOFX, Descendents, Propagandhi og Good Riddance. Samme år ga de ut en splitt-EP og en splittsingle.

På toppen av det hele har de debutert som bryllupsband og blitt omtalt som «friskuser» i regionsavisa Adresseavisen. De er, med andre ord, godt i gang med å gjennomføre planen om å spre trøndersk skatepunk til alle verdenshjørner.

I oktober kommer bandets andre fullengder «Soloalbum». 14 låter som bærer preg av å være lagd på et tidspunkt verden virker å ha vært dummere enn på lenge.

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Support går på kl. 21:30

Praktisk info om Byscenen

Info om smittevern

Kjøpsvilkår