Anti-Lam Front + Lucky Malice
fredag 13. november
21:30 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 250,- + avg.
Utsolgt
Dette er en viktig beskjed til alle som har billett(er) til Anti-Lam Front & Lucky Malice-konserten på Byscenen fredag 13.november.

Med bakgrunn i helsemyndighetenes stollek og nye restriksjoner på kulturarrangement, har vi dessverre ikke annet valg enn å endre konsertformatet på Byscenen nok en gang. Konserten er helt utsolgt med en kapasitet på 200. Ettersom Byscenen ikke besitter fastmonterte seter, må vi sette ned kapasiteten for å tilfredsstille de nye betingelsene for godt smittevern, og kan derfor kun gjennomføre konserten med 50 mennesker i salen. For å gjøre oppdelingen mest mulig rettferdig, er det de første 50 billettkjøperene som kan få dra på konserten.

Alle billettkjøpere vil bli kontaktet med mer info på mail.

Den gode nyheten er at vi har sammen med bandene fått satt opp en ny konsert fredag 07. mai! Billettene dere har vil bli automatisk overført til denne konserten, som etter planen vil bli et skikkelig revansje-show! Se beskjed fra bandet her:

Vi har vært litt tebakeholden med å snakk nå særlig om konserten på fredag av én enkel grunn – vi har itj vært sikker på om den kunn gjennomføres. Trondheim kommune har no presisert at et fastmontert sete må vær nettopp det – fastmontert – for at en kulturarrangør ska kunn slipp inn 200 tilskuera. Det her føre te at bare 50 av dåkker som har billett te konserten på Byscenen får lov te å kom. For å løs det her på nåkka som ligne på rettferdig vis har vi kjørt ut ei liste over når folk har kjøpt billetta. Vi ska ikke bruk den lista her te å bøllering, det vil vær ufint midt oppi en pandemi, men te å kontakt dåkker som har kjøpt billett, fra den aller første som kjøpt og nedover, og spør om dåkker vil kom på fredag. Når 50 har sagt ja stoppe vi.

 

Det va den dårlige nyheten. Den gode nyheten e at vi ska spill en ny konsert på Byscenen 7. mai, og billettan dåkker allerede har kjøpt gjeld te den og! Da e verden forhåpentligvis litt mer åpen og helt sikkert mer lys, kanskje kan vi til og med stå nærmer hverandre enn en meter og oppfør oss sånn som vi har lyst te å oppfør oss på en punkereleasefest! Hvis all i verden e død på det tidspunktet bli konserten avlyst, men den brua krysse vi når vi kjæm te den.

 

Vi e veldig lei oss for at all som har lyst te å kom itj kan kom, men vi må bare prøv å gjør det beste utav ting innafor dæm ramman vi har å forhold oss te. Og hvis vi ska vær litt glasset halvfullt-aktig betyr jo det her at 50 av dåkker får kom på to konserta te prisen av én.

 

Vi glede oss te å sje 50 av dåkker på fredag og (minst) 200 av dåkker i mai!”

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Support går på kl. 21:30

NB! På grunn av helsemyndighetenes og kommunens retningslinjer med hensyn til smittevern, blir konserten sittende.

Praktisk info om Byscenen

Info om smittevern

Kjøpsvilkår