Amanda Tenfjord
lørdag 21. januar
21:00 (Dørene åpner kl. 20:15)
Pris: 330,- + avg. / 275,- + avg. (student)
Billetter

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Amanda Tenfjord på Byscenen!

Det har vært et enormt trykk rundt norsk-greske Amanda Tenfjord etter at hun ble offentliggjort som den greske representanten for Eurovision 2022. På kort tid har interessen for den unge sunnmøringen eksplodert, ikke bare i det særdeles Eurovision-interesserte Hellas hvor hun har blitt rikskjendis, men også fra resten av Europa raser det inn med fanbrev, intervjuer og konserttilbud. Den sterke fremføringen i Torino viser at oppmerksomheten definitivt er fortjent. I den spennende finalen høstet hun 12-ere fra hele seks ulike nasjonale juryer, og vant et stort og nytt publikum med sin overbevisende opptreden.

Her i Norge har Amanda gitt ut hele ni singler og to EPer i tiden før Eurovision kom på banen, og unikt nok har samtlige vært listet på riksdekkende radio og rotert tungt på streaming-plattformene.

I 2019 turnerte Amanda som åpningsartist før Highasakite på deres arenaturné, og hun spilte på samtlige av de store Europeiske showcase-festivalene. Det er med andre ord en rutinert artist som drar på sin første headliner-turné i januar, og vi gleder oss enormt til å endelig kunne se Amanda Tenfjord på scenen i Trondheims storstue – Byscenen! 

Ordinære billetter i salg fredag 27. mai.