Amanda Tenfjord
lørdag 21. januar
21:00 (Dørene åpner kl. 20:15)
Pris: 330,- + avg. / 275,- + avg. (student)
Billetter

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Amanda Tenfjord på Byscenen!

Det har vært et enormt trykk rundt norsk-greske Amanda Tenfjord etter at hun ble offentliggjort som den greske representanten for Eurovision 2022. På kort tid har interessen for den unge sunnmøringen eksplodert, ikke bare i det særdeles Eurovision-interesserte Hellas hvor hun har blitt rikskjendis, men også fra resten av Europa raser det inn med fanbrev, intervjuer og konserttilbud. Den sterke fremføringen i Torino viser at oppmerksomheten definitivt er fortjent. I den spennende finalen høstet hun 12-ere fra hele seks ulike nasjonale juryer, og vant et stort og nytt publikum med sin overbevisende opptreden.

Her i Norge har Amanda gitt ut hele ni singler og to EPer i tiden før Eurovision kom på banen, og unikt nok har samtlige vært listet på riksdekkende radio og rotert tungt på streaming-plattformene.

I 2019 turnerte Amanda som åpningsartist før Highasakite på deres arenaturné, og hun spilte på samtlige av de store Europeiske showcase-festivalene. Det er med andre ord en rutinert artist som drar på sin første headliner-turné i januar, og vi gleder oss enormt til å endelig kunne se Amanda Tenfjord på scenen i Trondheims storstue – Byscenen! 

 

Support: AMANDA

AMANDA er et band av trøndersk opprinnelse, som deler navn med kveldens stjerne. Bandet spiller gitardrevet pop inspirert av hip hop, rock og singer-songwriter-tradisjonen. Sommeren 2022 slapp AMANDA debut-EP-en «Intellectual Rope-A-Dope», som har begynt å skape bølger og skaffe bandet den oppmerksomheten de fortjener. EP-ens fire låter speiler bandets allsidige sound, ledet an av den sjelfulle singelen Monkeyback. I høst har bandet fylt klubbscener i Trondheim med en stadig voksende fanbase, men nå er de altså klare for å åpne for Amanda Tenfjord på selveste Byscenen!


UFLAKKS Trondheim har et eget U18-område på konserten med Amanda Tenfjord på Byscenen!

U18-området er rusfritt.
U18-billetter er tilgjengelig her